Toimituskulut alkaen 0 euroa. Yli 200 € tilaukset ilman toimituskuluja.

Pyrimme toimittamaan ennen puoltapäivää tulleet tilaukset joiden tuotteet
löytyvät suoraan varastosta saman päivän aikana. Kuitenkin 1-2 työpäivän
aikana. Jos toimtus viivästyy, otamme sinuun yhteyden ja voit jopa perua
tilauksen.

 

Uusi koti, uusi valaistus puhtaalta pöydältä.

Tulevan suunnitteilla olevan kodin valaistuksen tekemisen LED valoilla voit aloittaa puhtaalta suunnittelu pöydältä. Suosittelemme käyttämään epäsuoraa valoa, jonka toteutat helposti LED valonauhoilla. Tätä voit täydentää kattoon upotettavilla LED valloila. Näillä valoilla voit myös korostaa erillaisia sisutuksellisia paikkoja. Valaistuksen tekeminen on myös osa sisustamista.

 


Vanha koti, päivtys ympäristöystävälliseen sähköä säästävään
valaistukseen.

Vanahan kodin muuttaminen toimimaan LED valoilla voidaan toteuttaa helpoiten käyttämällä LED korvauspolttimoita. Kannattaa kuitenkin tutkia myös epäsuoran valaistuksen mahdollisuuksia, koska LED nauhoilla sen tekeminen on helppoa ja edullista.

 

 

Keittiön työtason valaisu?

Keittiön työtasoilla tulee olla riittävä valovoimakkuus. Riittävän valovoimakkuuden saat esimerkiksi joko alumiinisilla LED -listoilla tai tehokkaammalla
LED valonauhalla F150. LED valonauha on nykyisin suositumpi, koska se on edullinen ja todella helppo asentaa.

Keittiön työtasolla suosittelemme käyttämään puhtaan valkoista (4200 K) väriä, tuote FW300T5050C24. Tässä valossa ei ole lainkaan keltaista väriä mukana, joten puu, kivi jen pinnat sekä ruoka toistuvat sellaisena kun ne oikeasti ovat.

 

 

 

 

TUOTERYHMÄT

VERKKOMAKSUT

svm_2016.jpg