Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic Pic

CTRMRGB3GRP.RGB ohjain, jossa on myös musiikkiohjaus

PDFTulostaSähköposti
CTRMRGB3GRP. Kauko-ohjaimella varustettu RGB ohjain monilla eri toiminnoilla. Värin vaihto myös musiikin tahtiin.
Hinta:
Myyntihinta: 69,00 €
Tilaustuote (4-5 viikkoa)
Kuvaus

CTRMRGB3GRP

Tässä kauko-ohjaimella varustetussa RGB ohjaimessa on monia eri toimintoja. Ohjaimen kaikkia toimintoja ohjataan suoraan kauko-ohjaimella, joka toimii infrarapunalla. Ohjaimessa on myös sisäänrakennettu mikrofoni, jonka ansiosta valoja voidaan ohjata myös musiikin tahtiin, kun erillinen musiikkiohjelma valitaan kauko-ohjaimesta. Ohjaimessa on kaksi erillistä lähtöä RGB valoille, joita ohjataan kuitenkin samalla ohjelmalla.

Ohjaimessa on muisti. Kun kytket ohjaimen päälle, se muistaa viimieset asetkset ja jatkaa valojen ohjausta niillä. Mikäli asennat erillisen valokytkimen jännitteen syöttöön, alkaa ohjain ohjata valoja viimeisellä ohjelmalla ja asetuksella, kun se on sammutettu katkaisemalla jännitten syöttö ja jännite kytketään takaisin ohjaimeen kyseisellä valokytkimellä. Kauko-ohjaimesta ei siis tarvitse laittaa tällöin valoja erikseen päälle.

 

TEKNISET TIEDOT

  • Käyttöjännite 12...24 Vdc (ei saa ylittää).
  • Maksimi lähtövirta / lähtö (väri) 1 A. Ohjaimessa on kolme väriä, kunkin lähtövirta on 2 A. Näitä kolmen värin lähtöjä on kolme. Maksimi kuormitettavuus on siis 3 x 2 eli kuusi 2 A kanavaa, yhteensä koko ohjain 12 A.
  • Lähtöteho riippuu käyttöjännitteestä. Se on 12 V = 144 W, 24 V = 288 W.
  • Kotelon väri musta
  • Käyttölämpötila -20...+60 astetta.
  • Kotelon suojausluokka IP42.
  • Musiikkiohjaus sisäisellä mikrofonilla. Säädettävä herkkyys (min 70 dB)
  • Musiikkiohjaimen oma virrankulutus max 100 mA

 

KAUKO-OHJAUKSESTA

Koska kauko-ohjain toimii infrapunalla (IR), täytyy lähettimen ja vastaanottimen nähdä toisensa fyysisesti. Katso lisäkuvista ja ohjeesta IR anturin (vastaaottimen) sijainti. Kauko-ohjaimia ei ole erikseen koodattu lähettimen ja vastaanottimen välille, joten sama ohjain voi ohjata useaa eri laitetta ristiin.

 

ASENNUS JA KYTKENTÄ

Alla on kuva selitteineen ohjaimen liitännöistä ja muista osista. Huomio IR vastaaottimen anturin paikka. Säädä herkkyy lähtökohtaisesti keskiasentoon.


 

 

Liitä RGB valolähde (esim. LED -valonauha) ohjaimeen. Ohjaimessa on ns. yhteinen anodi eli PLUS (+) napa on yhteinen ja MIINUS (-) napa on jokaiselle värille erikseen. Yleensä RGB LED nauhoisamme musta johdon on yhteinen (eli plus) ja kutakin väriä vastaava värilinnen johto on kyseisen värin miinus.

Kytke jännite ohjaimeen. Ohjain toimii 12...24 v tasajännitteellä. Poista kauko-ohjaimesta paristosuojus (muoviliuska) ja käytä valoja.

 

 

KÄYTTÖ

Ohjainta käytetään kauko-ohjaimella.

 

 

ON / OFF
Päälle / pois päältä. Ohjain pitää aina kytkeä päälle ennen muun toiminnan valintaa. Ohjain muistaa viimeiset valinnat ja asetukset.

VALON KIRKKAUDEN TAI OHJELMAN NOPEUDEN SÄÄTÖ
Näistä napeista voidaan säätää valon kirkkautta kun valittuna on yksittäinen väri niiden suorasta valinnasta. Mikäli käytetään väriä vaihtelevaa ohjelmaa, saadaan vaihdon nopeus valittua näistä napeista. Väriä vaihatvissa ohjelmissa ei voida säätää valon voimakkuutta.

VÄRIN (R, G, B) SUORA VALINTA
Näillä 15 napilla voi valita halutun värin. Ylhäällä on perusvärit R (punainen), G (vihreä) ja B (sininen) ja niiden alla on kyseisen perusvrin sekoitukset. Valon voimakkuutta voidaan muuttaa.

VÄRIEN VAIHTELU VILKUTTAMALLA (FLASH)
Painamalla tästä ohjain alkaa muuttamaan värejä hyppäämällä väristä toiseen (flash, välähdys). Joku väri on aina päällä. Nopeutta voidaan muuttaa.

VÄRIEN VAIHTELU VILKUTTAMALLA (FADE)
Painamalla tästä ohjain alkaa muuttamaan värejä liuttamalla väristä toiseen (fade). Väri muuttuu siis liukumalla väristä toiseen valovoimakkuuden pysyessä samana. Nopeutta voidaan muuttaa.

MUSIIKKIOHJAUS, SYMBOLI YKSI NUOTTI
Ohjain antaa valoa musiikin tahtiin väriä vaihdelle. Jos ääntä ei kuuu, ei ohjain anna myöskään valoa tai muuta väriä. Käytänössä jokaisesta voimakkaasta äänestä (esim. musiikissa basson isku) ohjain antaa valon välähdyksen vaihdellen väriä. Herkkyden säätö tapahtuu mekaanisesta potentiometristä.

MUSIIKKIOHJAUS, SYMBOLI KAKSI NUOTTIA
Ohjain antaa valoa jatkuvasti vaihtaen väriä musiikin tahtiin. Jos ääntä ei kuuu, ohjain jää antamaan viimeistä väriä. Herkkyden säätö tapahtuu mekaanisesta potentiometristä

 

 

 

 

 

Ilmainen toimitus

Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut Toimituskulut

TUOTERYHMÄT

VERKKOMAKSUT

svm_2016.jpg