SRZG9001K2DIM. Zigbee yhteensopiva langaton 1 kanavainen lähetin vaihdettavalla kehyksellä.SRZG9001K4CCT. Zigbee yhteensopiva langatonn CTT lähetin vaihdettavalla kehyksellä.
Takaisin: ZIGBEE / HUE

SRZG9001K2EXX. Zigbee yhteensopiva langaton 1 kanavainen lähetin Exxact kehyksellä.

PDFTulostaSähköposti
Zigbee lähetin (katkaisija ja himmennyt). Sisältää vaihdettavan Exxact kehyksen.
Hinta:
Myyntihinta: 75,00 €
Suoraan varastostamme
Kuvaus

ZigBee 3.0 yhteensopiva lähetin. Tee Zigbee ohjaus valoille, joissa ei ole valmiina Zigbee ohjausta. Saat Zigbee yhteensopivan valon.

 

Yhden värin ohjaus (yleensä valkoinen).

 

Asennus joko normaalisti suomalaiseen kojerasiaan tai suoraan seinäpinalle kaksipuolisella teipillä. Tuotteen oma muovinen kehys on irroitettavissa ja sen voi korvata esim. mukana tulevalla Schneiderin Exxact kehyksellä. Muita sopivia Schneider Exxact-sarjan kehyksiä ovat mm. Primo, Combi, Design tai Solid. Tuotepaketin mukana tulee käyttöohje.

Toimitukseen kuuluu yksi Schneiderin EXXACT kehys joka on helppo vaihtaa katkaisijan oman kehyksen tilalle.

 

TEKNISET TIEDOT

 

 

ASENNUS JA KYTKENTÄ

 

ZIGBEE LÄHETTIMEN PARITUS TOUCHLINK:IN AVULLA

 

PARITUKSEN PURKU

 

 

KÄYTTÖ

 

PARISTON VAIHTO

Paristokotelo on lähetinmodulin takana. Irroita lähetinmoduli asennuskehyksestä pienellä ruuvimeisseliä (tai vaikka ruokailuveitsellä) varovasti kytkimestä kampemalla (katso rakennekuva käyttöohjeesta). Kehystä ei tarvitse irroittaa. Ota lähetinmoduli pois ja lpoista paristo liuttamalla sitä sivulle. Vaihda paristo uutee liuttamalla se paikoilleen ja laita moduli takaisin kehykseen painaen.

 

MUUTA


Takuuaika  2 vuotta