100 cm pituinen 17×15 mm alumiininen U-profiili suojakannella. 15×17 mm. Suoran valaistuksen tekoon tai roikkuvaloksi. Häivyttää LED nauhan pistemäisyyden. Myös kasvatusvalon tekemiseen.

18,90 15,24 

100 cm pituinen 17×15 mm alumiininen U-profiili suojakannella. Päätypalat ja kiinnikkeet

Tuotetiedot

Tuotekoodi AP17151M
Lisätiedot Ei takuuta (komponentti)

16 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektiin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaaleilla (esim. spray-maali) noudattamalla maalin valmistajan ohjeita. Tätä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. suoran valaistuksen tekemiseen, koska LED nauhan pisteet häviävät lähes täydellisesti. LED nauhan, jossa on LED komponentteja 300 kpl / 500 cm, pisteet häviävät melko täydellisesti. Tarkkasilmäinen voi nähdä hieman nähdä LED:in kohdalla kirkkaamaan kohdan, mutta normaalivalaistuksessa tämä ei haittaa.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. pesuhuone jossa on saunan ovi).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös hyvälaatuisella kaksipuolisella akryyliteipillä (ATEIPPI3M). Vaihtoehtoisesti alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät ja tekemällä senkka-terällä upotus uppokantaiselle ruuville. Alumiiniprofiili on hyvä kiinnittää noin 60-80 cm välein (metrinen kahdella kiinnikkeellä, 2 metrinen kolmella-neljällä). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää suorassa valaistuksessa. Lista voidaan asentaa esim. kattoon seinän viereen valaisten suoraan alaspäin. Nauhana yleensä käytetään 300 LED:iä / 500 cm tiheyksistä nauhaa eli esimerkiksi FW300T5050C24. Jos tarvitset enemmän valomäärää, käytä 1200 LED:iä / 500 cm nauhaa. Näitä nauhoja ovat mm.

10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin ei mahdu profiilin sisään.

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin AP1715 (100 cm)
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • 2 kpl metallista kiinnikettä (ei ruuveja)
  • reiällinen päätypala
  • reiätön päätypala

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.13 kg
Mitat 0.03 × 1.05 × 0.02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

1000

Leveys (mm)

17

Korkeus (mm)

15

Mekaniikan väri

Alumiini (maalattavissa)

Liittyvät tuotteet