100 cm pituinen alumiiniprofiili suojakannella. Koko 17x8mm. Keittiön välitilan tai epäsuoran valaistuksen tekoon. Maalattavissa.

TUOTEKOODI: AP17081M

13,50 

100 cm pituinen 17×8 mm alumiininen U-profiili suojakannella. Tekee IP20 luokan LED nauhasta IPX4 luokan eli roiskevesitiiviin. Päätypalat ja kiinnikkeet.

Saamme tuotetta varastoon viikolla 29

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): AP17081M Osastot: ,

Kuvaus

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffuusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaalilla (esim. spray-maali) noudattaen maalin valmistajan ohjeita. Tätä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. keittiön työtasojen ja vastaavien valaisuun sekä epäsuoran valaistuksen tekemisessä LED nauhan asennusta helpottavana asennustukena.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiilin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. keittiön tiskialtaan alue ja pohjattoman astiankuivauskaapin alle tai kosteisiin tiloihin).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös hyvälaatuisella kaksipuolisella akryyliteipillä (ATEIPPI3M). Vaihtoehtoisesti alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät ja tekemällä senkka-terällä upotus uppokantaiselle ruuville. Alumiiniprofiili on hyvä kiinnittää noin 60-80 cm välein (metrinen kahdella kiinnikkeellä, 2 metrinen kolmella-neljällä). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffuusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää kaikkeen epäsuoraan valaistukseen. Mikäli lista jää näkyviin ja halutaan täysin tasapintainen (ei pistemäisyyttä) valo, pitää LED nauhana olla malli, jossa on 1200 LED komponenttia / 500 cm.

Näitä nauhoja ovat mm.

Epäsuorassa valaistuksessa voit tehdä valaistuksen paljon harvemmallakin LED nauhalla (esim. 300 LED:iä / 500 cm).

 

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • 2 kpl metallista kiinnikettä (ei ruuveja) / 100 cm pituus
  • reiällinen valkoinen päätypala
  • reiätön valkoinen päätypala

 

Huom! 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin ei mahdu profiilin sisään.

Katso kuva-ohje kuinka tämä profiili asennetaan keittiön välitilan valaisuun mm. astiakuivauskaapin alle.

LED valaistuksen asennus keittiön kaapiston alle. Step-by-step kuvaoje.

Lisätiedot

Paino 0.135 kg
Mitat 0.03 × 1.05 × 0.02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

1000

Leveys (mm)

17

Korkeus (mm)

8

Mekaniikan väri

Alumiini (maalattavissa)

Valon käyttökohde

Epasuora valaistus (valolähde ei näy suoraan), Työtasojen valaisu

Saatat myös pitää...