100 cm pituinen alumiininen lista tarvikkeineen. Koko 23x10mm, sopii HUE nauhalle. Esim. keittiön välitilan valaistuksen tekoon. Tuote AP23101M

TUOTEKOODI: AP23101M

16,40 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): AP23101M Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Maalattava LED-nauhaan sopiva U-lista. Sopii hyvin myös kaikkien muidenkinLED-nauhojen kanssa käytettäväksi esim. keittiön välitilan työtason valaisuussa.

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektiin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaalilla (esim. spray-maali) noudattaen maalin valmistajan ohjeita. Täsä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. keittiön työtasojen ja vastaavien valaisuun. 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään kuten myös profiilin sisään tarkoitettu kosketuksella toimiva himmennin.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. keittiön tiskialtaan alue ja pohjattoman astiankuivauskaapin alle tai kosteisiin tiloihin).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös hyvälaatuisella kaksipuolisella akrylliteipillä (ATEIPPI3M). Vaihtoehtoisesti alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät ja tekemällä senkka-terällä upotus uppokantaiselle ruuville. Alumiiniprofiili on hyvä kiinnittää noin 60-80 cm välein (metrinen kahdella kiinnikekellä, 2 metrinen kolmella-neljällä). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Listan sisäleveys on 20 mm, eli se soveltuu esimerkiksi kahdelle normaalille valonauhalle tai Philips Hue -valonauhoille.

Tätä listaa voidaan käyttää kaikkeen epäsuoraan valaistukseen. Jos tätä käytetään suoraan valaistukseen (valolähde tulee suoraan näkyviin), pitää LED nauhana olla malli, jossa on 1200 LED komponettia / 500 cm. Myös jos valolähde näkyy suoraan heijastuksen kautta (esim. hyvin kiiltävä tumma työtason pinta), käytä tätä 1200 LED:iä / 500 cm nauhaa.

Näitä nauhoja ovat mm.

Epäsuorassa valasituksessa voit tehdä valaistuksen paljon harvemmallakin LED nauhalla (300 LED:iä / 500 cm).

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • 2 kpl muovista kiinnikettä (ei ruuveja) / 100 cm
  • reiällinen valkoinen päätypala
  • reiätön valkoinen päätypala

 

Katso kuva-ohje kuinka alumiiniprofiili asennetaan keittiön välitilan valaisuun mm. astiakuivauskaapin alle.

LED valaistuksen asennus keittiön kaapiston alle. Step-by-step kuvaoje.

 

Lisätiedot

Paino 0,17 kg
Mitat 0,03 × 1,05 × 0,02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

1000

Leveys (mm)

23

Korkeus (mm)

10

Mekaniikan väri

Alumiini (maalattavissa)

Valon käyttökohde

Epasuora valaistus (valolähde ei näy suoraan), Työtasojen valaisu

Saatat myös pitää...