100 cm pituinen upotettava 28x10mm alumiininen profiili (sisäleveys 20mm) leveällä suojakannella.

TUOTEKOODI: AP28101M

18,00 14,52 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): AP28101M Osasto:

Kuvaus

Lista suojakannella. Sopii myös Philips HUE LED-nauhoille. Profiilin leveys on 23 mm ja korkeus 10 mm. Pituus 200 mm. Uppo-asennettava.

Sopii suoran valaistuksen tekemiseen esim. huoneen kattoon.

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffuusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukeamiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaalilla (esim. spray-maali) noudattaen maalin valmistajan ohjeita. Tätä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. keittiön työtasojen ja vastaavien valaisuun. 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään kuten myös profiilin sisään tarkoitettu kosketuksella toimiva himmennin.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. keittiön tiskialtaan alue ja pohjattoman astiankuivauskaapin alle tai kosteisiin tiloihin).

Toimitus sisältää alumiinisen U-profiilin (eloksoitu), päätypalat, kiinnikkeet (2 kpl/m) ja suojakannen.

Tätä listaa voidaan käyttää kaikkeen suoraan valaistukseen. Suorassan valaistuksessa valolähde tulee suoraan näkyviin. Käytä LED nauhaa, jossa on vähintään 600 LED komponenttia / 500 cm.

Näitä nauhoja ovat mm.

Lisätiedot

Paino 0,4 kg
Mitat 0,03 × 1,05 × 0,02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Upppoasennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

1000

Leveys (mm)

28

Korkeus (mm)

10

Saatat myös pitää...