200 cm liitäntäjohto (4-napainen) liittimin 10 mm leveään RGB LED nauhaamme.

TUOTEKOODI: FA3C10M200

7,90 

200 cm liitäntäjohto (4-napainen) liittimin 10 mm leveään RGB LED nauhaamme.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): FA3C10M200 Osasto:

Kuvaus

200 cm liitosjohto (4 nastainen) 10 mm leveille RGB LED nauhoillemme. Helppo liittää ilman työkaluja.

HUOM! Liitin ei sovellu kaikista tihempiin LED nauhoihin (96 LED:iä / metri), koska nauhan LED komponetti on niin lähellä liitospistettä, ettei liittimelle ole tilaa.

Huomaa myös, ettet voi käyttää liitintä katkaisupisteessä jossa LED nauhassa on siinä kohtaa juotos.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN.

Avaa valkoinen liitin esim. kynttä tai pientä ruuvimeisseliä apuna käyttäen. Liittimen sivussa on lukko. Älä murjo lukkoa, koska se voi murtua helposti.

Huomioi nauhan nastajärjestys ja polariteetti. Tarkista miten nauhan nastat (R,G,B ja V+) kytkeytyvät liitosjohtoon. Kun kytket liitosjohdon RGB ohjaiameen, kytkentä tulee tehdä nauhan merkintöjen ei liitosjohdon värien merkintöjen perusteella. Värit joko ovat tai eivät ole oikein, riippuen kumpaan päähän nauhaa johdon kytket.

Älä poista tarran suojaa liittimmen kohdalta

Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on metallikoskettimet. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.

Kun nauha on täysin pohjassa, varmista että nauhassa olevat kuparitäplät osuvat keskelle liittimen pinnien liitospistettä.

Lukitse liitin painamalla kansi kiinni. Varmista että kannen lukko lukittuu. Kansi toimii liittimessä vedonpoistajana, sillä ei ole merkitystä liitoksen toimivuudessa, jos LED nauha ei pääse liikkumaan liitoksessa.

Tarran suojan poistaminen vaikeuttaa liittämistä, mutta se ei estä sitä.

Lisätiedot

Paino 0.039 kg
Mitat 0.03 × 0.1 × 0.02 m
Pituus (mm)

2000