200 cm liitäntä- ja välijohto (5-napainen) liittimin 10 mm leveään RGB+W LED nauhaamme.

TUOTEKOODI: FA4D10M200

9,90 

200 cm liitäntä- ja välijohto (5-napainen) liittimin 10 mm leveään RGB+W LED nauhaamme.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): FA4D10M200 Osasto:

Kuvaus

200 cm välijohto (5 johtoa) pikaliittimellä 10 mm leveille RGB+W LED nauhoillemme. Helppo liittää ilman työkaluja. RGB+W LED nauhoissa liitosjohdot ovat viisinapaisia. Liitosjohdossa on neljä eri miinusnapaa eli oma miinus kaikille väreille ja valkoiselle.

Huomaa myös, ettet voi käyttää liitintä katkaisupisteessä jossa LED nauhassa on siinä kohtaa juotos.

 

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN.

Avaa valkoinen liitin esim. kynttä tai pientä ruuvimeisseliä apuna käyttäen. Liittimen sivussa on lukko. Älä murjo lukkoa, koska se voi murtua helposti.

Huomioi keskenään liittämiesi nauhojen välinen nastajärjestys ja polariteetti. Tarkista että nauhojen välinen polariteettija vastaavat toisaan eli nauhojen vastaavat nastat (R,G,B, W ja V+) tulevat kytkeytyksi toisiinsa.

Älä poista tarran suojaa liittimmen kohdalta

Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on metallikoskettimet. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.

Kun nauha on täysin pohjassa, varmista että nauhassa olevat kuparitäplät osuvat keskelle liittimen pinnien liitospistettä.

Lukitse liitin painamalla kansi kiinni. Varmista että kannen lukko lukittuu. Kansi toimii liittimessä vedonpoistajana, sillä ei ole merkitystä liitoksen toimivuudessa, jos LED nauha ei pääse liikkumaan liitoksessa.

Tarran suojan poistaminen vaikeuttaa liittämistä, mutta se ei estä sitä.

 

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 0.03 × 0.1 × 0.02 m
Pituus (mm)

2000