200 cm pituinen alumiininen lista tarvikkeineen. Koko 23x10mm, sopii HUE nauhalle. Esim. keittiön välitilan valaistuksen tekoon. Tuote AP23102M

TUOTEKOODI: AP23102M

28,60 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): AP23102M Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

HUE sopiva LED lista! Maalattava leveä U-profiili (U-lista) suojakannella. Sopii LED nauhojen ja Philips HUE LED-nauhan asennukseen. Profiilin leveys on 23 mm ja korkeus 10 mm. Pituus 200 mm. Pinta-asennettava. Sopii hyvin myös kaikkien muidenkinLED-nauhojen kanssa käytettäväksi esim. keittiön välitilan työtason valaisuussa. Sopii myös Philips HUE LED nauhoille.

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffuusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukeamiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaalilla (esim. spray-maali) noudattaen maalin valmistajan ohjeita. Tätä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. keittiön työtasojen ja vastaavien valaisuun. 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään kuten myös profiilin sisään tarkoitettu kosketuksella toimiva himmennin.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. keittiön tiskialtaan alue ja pohjattoman astiankuivauskaapin alle tai kosteisiin tiloihin).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös hyvälaatuisella kaksipuolisella akryyliteipillä (ATEIPPI3M). Vaihtoehtoisesti alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät ja tekemällä senkka-terällä upotus uppokantaiselle ruuville. Alumiiniprofiili on hyvä kiinnittää noin 60-80 cm välein (metrinen kahdella kiinnikekellä, 2 metrinen kolmella-neljällä). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Tätä listaa voidaan käyttää kaikkeen epäsuoraan valaistukseen. Jos tätä käytetään suoraan valaistukseen (valolähde tulee suoraan näkyviin), pitää LED nauhana olla malli, jossa on vähintään 600 LED komponenttia / 500 cm.

Näitä nauhoja ovat mm.

Epäsuorassa valasituksessa voit tehdä valaistuksen paljon harvemmallakin LED nauhalla (300 LED:iä / 500 cm).

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffuusorin / pölysuojan
  • 2 kpl muovista kiinnikettä (ei ruuveja) / 100 cm
  • 4 kpl reiällinen valkoinen päätypala
  • 4 kpl reiätön valkoinen päätypala

 

Katso kuva-ohje kuinka alumiiniprofiili asennetaan keittiön välitilan valaisuun mm. astiakuivauskaapin alle.

LED valaistuksen asennus keittiön kaapiston alle. Step-by-step kuvaoje.

 

.

Lisätiedot

Paino 0,34 kg
Mitat 0,1 × 2,15 × 0,1 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

2000

Leveys (mm)

23

Korkeus (mm)

10

Mekaniikan väri

Alumiini (maalattavissa)

Valon käyttökohde

Epasuora valaistus (valolähde ei näy suoraan), Työtasojen valaisu

Saatat myös pitää...