200 cm pituinen upotettava 25x15mm (syvä) alumiininen profiili suojakannella (leveys 12,2mm). Tuote AP25152M

TUOTEKOODI: AP25152M

37,00 29,84 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): AP25152M Osasto:

Kuvaus

Maalattava Upotettava U-lista suojakannella ja kiinnikkeillä LED nauhojen asennukseen. Siro profiili asennetaan uppoasennuksena kattoon tai seinään ja voit käyttää sitä suoran valaistuksen tekemiseen. Upotussyvyys 13 mm eli normaalin rakennuslevyn paksuus. Tämä helpottaa profiilin kiinnitystä (profiilin kohtaan laitetaan ns. tuplalevytys).

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaaleilla (esim. spray-maali) noudattamalla maalin valmistajan ohjeita. Tässä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. suoran valaistuksen tekemiseen, koska LED nauhan pisteet häviävät lähes täydellisesti. LED nauhan, jossa on LED komponentteja vähintään 300 kpl / 500 cm, pisteet häviävät melko täydellisesti. Tarkkasilmäinen voi nähdä hieman nähdä LED:in kohdalla kirkkaamaan kohdan, mutta normaalivalaistuksessa tämä ei haittaa.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. pesuhuone jossa on saunan ovi).

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää suorassa valaisuksessa. Lista voidaan asentaa esim. kattoon seinän viereen valaisten suoraan alaspäin. Nauhana yleensä käytetään 300 LED:iä / 500 cm tiheyksistä nauhaa eli esimerkiksi FW300T5050C24. Jos tarvitset enemmän valoa, käytä 1200 LED:iä / 500 cm nauhaa. Näitä nauhoja ovat mm.

10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin ei mahdu profiilin sisään.

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin AP2515 (200 cm)
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • 4 kpl metallista kiinnikettä (ei ruuveja)
  • 1 kpl reiällinen päätypala
  • 1 kpl reiätön päätypala

Lisätiedot

Paino 0,4 kg
Mitat 0,03 × 2,05 × 0,02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Upppoasennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

2000

Leveys (mm)

25

Korkeus (mm)

15