200 cm välijohto (3-napainen) liittimin värilämpötilaltaan säädettävään 10 mm leveään LED nauhaamme.

7,00 5,65 

200 cm välijohto (3-napainen) liittimin värilämpötilaltaan säädettävään 10 mm leveään LED nauhaamme.

Tuotetiedot

Tuotekoodi FA2D10M200
Lisätiedot Ei takuuta (komponetti)

4 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

200 cm välijohto (3 johtoa) pikaliittimellä 10 mm leveille värilämpötilaltaan säädettäville LED nauhoillemme. Helppo liittää ilman työkaluja. Värilämpötilaltaan säädettävissä LED nauhoissa liitosjohdot ovat kolminapaisia. Liitosjohdossa on kaksi eri miinusnapaa eli oma miinus kummallekkin värilämmöille.

HUOM! Liitin ei sovellu kaikista tihempiin LED nauhoihin (96 LED:iä / metri), koska nauhan LED komponetti on niin lähellä liitospistettä, ettei liittimelle ole tilaa.

Huomaa myös, ettet voi käyttää liitintä katkaisupisteessä jossa LED nauhassa on siinä kohtaa juotos.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN. UUDEN MALLISELLA LIITTTIMELLÄ.

Avaa valkoinen liitin esim. kynttä tai pientä ruuvimeisseliä apuna käyttäen. Liittimen sivussa on lukko. Älä murjo lukkoa, koska se voi murtua helposti.

Huomioi keskenään liittämiesi nauhojen välinen nastajärjestys ja polariteetti. Tarkista että nauhojen välinen polariteetit vastaavat toisaan eli nauhojen vastaavat nastat (C, M ja V+) tulevat kytkeytyksi toisiinsa.

Älä poista tarran suojaa liittimmen kohdalta

Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on metallikoskettimet. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.

Kun nauha on täysin pohjassa, varmista että nauhassa olevat kuparitäplät osuvat keskelle liittimen pinnien liitospistettä.

Lukitse liitin painamalla kansi kiinni. Varmista että kannen lukko lukittuu. Kansi toimii liittimessä vedonpoistajana, sillä ei ole merkitystä liitoksen toimivuudessa, jos LED nauha ei pääse liikkumaan liitoksessa.

Tarran suojan poistaminen vaikeuttaa liittämistä, mutta se ei estä sitä.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN. VAHAN MALLISELLA LIITTTIMELLÄ.

Liitintä käsiteltäessä (lähinnä sen lukkosalpaa) tulee noudattaa suurta varovaisuutta. Lukituksen kiilan muoviset lukituskynnet rikkoutuvat erittäin herkästi liian kovakouraisesta käsittelystä. Liitinmalli on kuitenkin erittäin luotettava (luotettavampi kuin uusi malli), kun se on kiinnitetty nauhaan huolella ja lukitus on tiukasti paikoillaan, jolloin lukitus työntää nauhan liitospisteitä liittimen nastoihin voimalla.

Katkaise nauha sen katkaisukohdasta. Ennen liittimen työntämistä nauhaan avaa liittimen lukitus työntämällä varovasti lukkosalpaa liitimestä pois päin.

Työnnä nauha liittimeen (huom oikein päin, jotta liittimen nastat osuvat nauhan liitospisteisiin, lukkokiila nauhan alla). Työnnä lukkosalpa kiinni tasaisesti kummaltakin puolelta työntämällä yhtä aikaa.

Liitosjohdon liittimen nastojen puristimen lukitussalpa on herkkä rikkoutumaan väärästä käsittelystä. Noudata asennusohjettamme välttääksesi muovisen salvan katkeamisen.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.05 kg
Mitat 0.03 × 0.1 × 0.02 m
Pituus (mm)

2000

Liittyvät tuotteet