ALENNUKSESSA

Parisolla toimiva kauko-ohjattava himmennin LED nauhoile. Seinään asennettava lähetin / säädin. Paristotoiminen. EOL. Tuote DIMWP3

TUOTEKOODI: DIMWP3

19,90  16,05 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Vain 2 varastossa

Kuvaus

LED nauhojen himmennin seinään asennettavalla kauko-ohjaavalla säätimellä. Tämän edullisen säädin-himmennin yhdistelmän lähetin toimii paristollla. Himmennin toimii pulssisuhde-periaatteella (PWM) joka on erittäin energiatehokas himmennusmenetelmä.

DIMWP3 koostuu seinään asennettavasta kauko-ohjamesta (paristolla toimiva) sekä piiloon asennettavasta PWM himmentimestä. Samaan tilaan ei saa asentaa useita eri vastaanotin – lähetinpareja, koska ne voivat häiritä toisiaan eli ohajta toisaan ristiin.

POISTOTUTOE. Rajoitettu määrä. Tällä hinnalla niinkauan kuin varastoa riittää.

Tuote ei sisällä paristoa.

TEKNISET TIEDOT:

Käyttöjännite: 12-24 V (max ohjausteho 96-192 W). 24 V jännitettä EI saa ylittää.

Maksimi kuorma : 8 A

Toimintalämpötila -20…60 astetta

Kotelo IP20

Takuu 2 vuotta.

Himmennys portaattomasti kauko-ohjaimesta painamalla.

Kauko-ohjaimessa on myös on / off kytkin.

Ohjain muistaa viimeiseksi käytetyn himmennystason, vaikka syöttöjännite katkaistaan tai käytetään omaa on/off kytkintä.

Kauko-ohjaus toimii lupavapaalla radiotaajuudella (433 MHz).

Kauko-ohjain ja PWM himmennin ovat koodattu kiinteästi keskenään. Koodia ei voi muuttaa. Tämän johdosta kauko-ohjain ja himmennin toimivat ainoastaan keskenään eivätkä ne häiriinny muista mahdollisesti samassa tilassa olevista vastaavista himmentimistä.

Pulssisuhdeohjaimella voit ohjata maksimivirran rajoissa esim. LED valonauhaa, jolla on teet kätevästi epäsuoraa valoa. Ohjain kytketään jännitelähteen ja LED valonauhan väliin. Pulssisuhdehimmenin himmentää valoja energiatehokkaasti säätämällä LED nauhalle syötettävän tehon tehollsiarvoa pulssisuhdetta säätämällä, jolloin himmennys säästää sähköä. Säätötaajuus on niin nopea, etteivät valot vilku jeivätkä aiheuta päänsärkyä.

KAUKO-OHJAIMEN TEKNISET TIEDOT (lisä)

Mekaaninen koko 89 x 59 x 35 mm
Paino noin 100 g
kauko-ohjain koostuu etelevystä ja asennusrasiasta. Asennusrasian koko noin 94 mm x 55 mm, syvyys noin 25 mm (huom, mitat ovat noin lukuja)
ohjaimen etulevyn asennusruuvien välinen etäisyys noin 82 mm
paristo 12 V alkaaliparisto (27A)
kauko-ohjaus toimii radiotaajuudella, jolloin suoraa ja esteetöntä näköyhteyttä ohjaimen ja himmentimen välillä ei tarvita.

PULSSISUHDEOHJAIMEN (PWM) TEKNISET TIEDOT (lisä)

Mekaaninen koko 110 x 56 x 34 mm
Paino noin 100 g
Pulssisuhdeohjain on käytänössä sama tuote kuin DIMRP3, mutta kiinteään asennukseen sopivalla kauko-ohjaimella

Käyttö- ja asennusohje

PWM himmennin (musta) voidaan asentaa piiloon rakenteisiin. Syöttöjännite (12…24 V) kytketään PWM himmenitmen pikaliittiimiin, plussa punaiseen liittiimeen jossa punainen täplä ja merkintä +, miinus mutsaan liittimeen jossa valkoinen täplä ja merkintä -. LED valo kytketään PWM ohjaimen lähtöön (OUTPUT), punainen on plus ja musta miinus.

Kauko-ohjain asennetaan seinään, joko omaa asennusrasiaa hyödyksi käyttäen, tai ilman. Pienjännitteellä toimivien laitteiden osalta erillista laite- tai kojerasiaa ei tarvita. Kauko-ohjain voidaan asentaa siten, että seinään sahataan sopivan kokoinen aukko, johon kauko-ohjain mahtii ilman sen omaa asennusrasiaa. Tällöin kauko-ohjain ruuvataan seinään sen etulevyssä olevien ruuvireikien läpi. Jos asennsurasiaa käytetään, niin se ruuvataan seinän takana olevaan pintaan. Tämä tulee tehdä ennen seinän levyttämistä.

Erillistä suomenkielistä asennus- ja käyttöohjetta ei toimiteta, koska tuotteen käyttö on erittäin helppoa ja asennus on kerrottu tällä sivulla.

 

KAUKO-OHJAIMEN AVAAMINEN

Irroita kauko-ohjaimen kehys. Kehys on kiinni neljällä kynnellä, ja ne aukeavat, kun esim. työnnät talttapäisen ruuvimeisselin varovasti asennuskehyksen alle
Kun kehys on irti, näet kaksi ristipääruuvia ja kauko-ohjaimen pariston. Irroita ruuvit, niin asennuskotelo lähtee irti.

Jos teet seinään kauko-ohjaimen pirilevyn vaatiman aukon / syvennyksen, niin voit kiinnittä kauko-ohjaimen seinään juuri irroitamiesi ruuvien kohdalta
Jos taas käytät asennuskoteloa, niin seinässä tulee olla asennuskotelon kokoinen reikä, asennuskotelo asennetaan seinän taustaan. Taustan tulee olla oikeassa syyvydessä, jotta asennuskotelon reuna tulee seinäpinnan tasalle.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg
Mitat 0,12 × 0,12 × 0,05 m