Valkoinen liitäntäjohto COB LED-nauhoille sekä tiheille LED-nauhoille. Sopii 10 mm leveille yksivärisille LED-nauhoillelle. Tuote: FA1COB15VAL

TUOTEKOODI: FA1COB15VAL

7,80 6,29 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme, toimitusaika on noin 2-4 työpäivää.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): FA1COB15VAL Osasto:

Kuvaus

150 cm valkoinen liitäntäjohto puristettavalla liittimellä COB LED-nauhoille tai tiheille LED nauhoille. Tiheässä LED-nauhassa on yli 60 LED -komponettia / metri.  Sopii yksivärisille (kaksi napainen johto) LED nauhoilemme, joiden leveys on 10 mm. Liitin ei ole helposti avattavissa.

HUOM!  Et voi käyttää liitintä LED-nauhan katkaisupisteessä missä on LED nauhassa juuri siinä kohtaa juotos.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN

  • Huomioi keskenään toisiinsa liitettävien LED nauhojen polariteetti. Nauhoissa + nastat ja – nastat tulee kytkeytyä toisiinsa. Nauhassa on kaksi päätä ja vain toisessa päässä plus ja miinus nasta on samoin päin kuin siinä nauhassa, johon olet tätä nauhaa kytkemässä.
  • Liitimen kohdalta ei tarvitse poistaa tarran suojapaperia, mutta se parantaa LED-nauhan pysymistä liittimessä joten se kannattaa tehdä.
  • Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on puristettavat metallikoskettimet ulkona näkyvissä. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.
  • Kun nauha on täysin pohjassa, purista liitisnpinnat kiinni pihdeillä.

Katos ohessa olevista kuvista lisää vinkkejä liittimen kiinnitykseen.

Lisätiedot

Paino 0,08 kg
Mitat 0,03 × 0,1 × 0,02 m
Pituus (mm)

2000

Saatat myös pitää...