Liitin LED nauhan jatkamiseen. Puristettava väliliitin 10 mm leveille COB LED nauhoille tai perinteisille LED nauhoille. Tuote: FADCOB

TUOTEKOODI: FADCOB

3,00 2,42 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): FADCOB Osasto:

Kuvaus

Väliliitin 10 mm leveiden LED nauhojemme jatkamiseen ja nauhapätkien toisiinsa liittämiseen. Helppo liittää, tarvitset vain pihdit liittimen puristamiseen. Esim. siirtoleukapihdit (papukaijatongit) tai hohtimet käy. Tämä liitin sopii kaikille 10 mm leveille yksivärisille  LED-nauhoillemme. Sopii siis sekä COB-nauhoille että perinteisille LED-nauhoille. Myös erittäin tiheille (>60 LED:iä / metri) nauhoille.  Yhteensopivuudesta muiden valmistajien LED nauhojen jatkamiseen ei ole takeita vaan kokeilet omalla vastuullasi.

Huomaa, ettet voi käyttää liitintä katkaisupisteessä jossa on juotos.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN

  • Huomioi keskenään toisiinsa liitettävien LED nauhojen polariteetti. Nauhoissa + nastat ja – nastat tulee kytkeytyä toisiinsa. Nauhassa on kaksi päätä ja vain toisessa päässä plus ja miinus nasta on samoin päin kuin siinä nauhassa, johon olet tätä nauhaa kytkemässä.
  • Liitimen kohdalta ei tarvitse poistaa tarran suojapaperia, mutta se parantaa LED-nauhan pysymistä liittimessä joten se kannattaa tehdä.
  • Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on puristettavat metallikoskettimet ulkona näkyvissä. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.
  • Kun nauha on täysin pohjassa, purista liitisnpinnat kiinni pihdeillä.

 

Lisätiedot

Paino 0,05 kg
Mitat 0,03 × 0,1 × 0,02 m

Saatat myös pitää...