200 cm pitkä kulmaprofiili. Koko 30x30mm. Kaareva kansi. Epäsuoran tai suoran valaistuksen tekoon.

39,00 31,45 

Iso kulmaprofiili, 200 cm. Kaareva kansi.

Tuotetiedot

Tuotekoodi AP3030A2M
Lisätiedot Ei takuuta (komponetti)

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektiin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata haluttuun väriin metallimaalilla (esim. spray-maali) noudattaen maalin valmistajan ohjeita. Täsä profiilia käytetään hyvin yleisesti suoran valaistuksen tekoon. Sopii myös peilivalon tekoon. 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. pesuhuoneeseen tai muihin kosteisiin tiloihin).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää mukana tulevilla kiinnikeillä. Voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät ja ruuvamalla seinään kiinni. Alumiiniprofiili on hyvä kiinnittää noin 60-70 cm välein (metrinen kahdella kiinnikekellä, 2 metrinen neljällä). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää kaikkeen suoraan ja epäsuoraan valaistukseen. Voit käyttää sekä suorassa että epäsuorassa valasituksessa LED nauha, jossa on 300 LED:iä / 500 cm. Tiheämmätkin nauhat käyvät hyvin. Profiilin sisään mahtuu kaksi nauhaa rinnan.

 

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • 2 kpl kiinnikettä (ei ruuveja) / 100 cm
  • reiällinen valkoinen päätypala
  • reiätön valkoinen päätypala

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.26 kg
Mitat 0.03 × 2.05 × 0.02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

2000

Leveys (mm)

30

Korkeus (mm)

30

Mekaniikan väri

Alumiini (maalattavissa)