Langaton kiertonuppisäädin himmennykseen. Sopii ABB Impressivo-sarjaan. Paristokäyttöinen. Joustava sarjan lähetin.

TUOTEKOODI: SR2836NFIMP

65,00 52,42 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme, ei sitä ole toistaiseksi saatavissa lisää.

Kuvaus

ABB Impressivo sarjaan sopiva valonsäädin LEd valojen himmentämiseen. Langaton, toimii paristolla.

Valokas Joustava-sarjan lähetin jok sopii Schneiderin Exxact sarjan kehykseen. Ohjaa tällä lähettimellä Joustava sarjan vastaanottimia langattomasti kuten LED-nauhan himmennintä (SR1009CS) tai LED paneelin himmennettävää virtaohjainta (SRP1009CC).

SR2836NF on langaton kiertonuppisäädin jossa on myös katkaisija-lähetin. Se on yhteensopiva Valokas Joustava sarjan vastaanottimien kanssa (langaton ohjaus esim. SR1009CS, SRP1009CC jne vastaanottimille). Yhden värin ohjaus (yleensä valkoinen). Voidaan myös parittaa useampikanavaisen Valokas Joustava sarjan vastaanottimen kanssa (esim. nelikanavainen SR1009FA, jossa nimellinen ohjaus on väreille RGBW), jolloin lähetin ohjaa kaikkia kanavia yhtäaikaa yksivärisenä. Näin saat nelikanavaisen ohjaimen (kasvattaa lähtötehoa) yhdelle värille. Asennus Suomalaiseen kojerasiaan. Tuote sopii Jussi-sarjan asennuskalusteisiin. Jussi-sarjan kehys ei kuulu toimitukseen. Toimitamme lähettimen ABB Impressivon keskiöllä jolloin voit asentaa tämän lähettimen Impression kehykseen. Myymme Impressivo kehyksen erikseen. Tuotepaketin mukana tulee suomenkielinen käyttöohje.

TEKNISET TIEDOT

Käyttöjännite 3V paristo (CR2032)
Kotelointiluokka IP20. Ei ulkokäyttöön.
Käyttölämpötila-alue -20…+50 astetta
Himmennysalue 0,1…100%
Valojen pehmeä sytytys ja sammutus (noin 1 sekuntti). Ei vilkuntaa.
Himmennystasoja 256 kpl. Säätimissä on logaritminen säätökäyrä seuraten näköaistin toimintaa. Muistaa viimeisen himmennystason.
Himmennys energiatehokkaalla PVM menetelmällä (pulse width modulation)
Paritetavissa SR1009-sarjan vastaaottimien kanssa.
Toimintataajuus 868MHz.
Kotelointiluokka IP20. Vaativimmissa paikoissa tuotteeseen tulee asentaa lisöksi IPX4 suojaa esim Schneider Exxact WDE002870 (tiivistyspaketti IP44, sähkönumero 17 080 00).
Tuotteen mekaaniset mitat: 86 x 86 x 41 mm.
Kotelon väri valkoinen. Maitolasinen lasikehys.
Sopii Suomessa käytössä oleviin kojerasioihin sekä ABB:n vallmistamiin kehyksiin (Jussi ja Impressivo sarja).
CE hyväksytty. RoHS (lyijyvapaa prosessi)
Valmistaja Sunricher

ASENNUS JA KYTKENTÄ

Tuotteen saa asentaa vain asiaan hyvin perehtynyt henkilö.
Voidaan asentaa suoraan normaaliin kytkinrasiaan muiden katkaisijoiden sekaan. Huomio tällöin vallitsevat sähköasennusmääräykset.
Voidaan asentaa myös pinta-asennuksena. Mukana kaksipuoleinen teippi.
Ei saa asentaa suoraan auringonvaloon tai suoraan alttiiksi kosteudelle kuten sateelle. Käytä kosteiden tilojen asennuksissa sopivaa asennussuojaa ja -rasiaa (IPX4).
Tuotteella voidaan ohjata useita Joustava-sarjan vastaanottimia yhtäaikaa. Jos vastaanottimessa on langallinen painikenappi, sitä voi käyttää tämän langattoman RF lähettimen kanssa yhtäaikaa rinnan.
Noudata vastaanottimen asennuksessa sen asennusohjetta.
Poista pariston suoja (läpinäkyvä muovi) ennen käyttönottoa.

RF LÄHETTIMEN JA VASTAANOTTIMEN PARITUS

Yhden vastaanottimen kanssa voidaan parittaa maksimissaan kahdeksan eri lähetintä eli langatonta kauko-ohjainta.
Aloita paritus kytkemällä virta Joustava sarjan vastaanottimeen
Paina vastaanottimen vastaanottimen ”Learning Key” nappia.
Paina valot päälle (paina nupista alas) tai kierrä kiertokytkimestä valoja kirkkaammaksi 5 sekunnin sisällä Learning Key:n painamisesta.
Vastaanotin vilkauttaa valoja parituksen vahvistamiseksi.
Voit parittaa seuraavan lähettimen samalla tavalla.

PARITUKSEN PURKU

Paina Learning Key:tä muutaman sekunnin ajan, kunnes valot vilkahtavat ja jäävät palamaan. Parituksen purku poistaa kaikkien lähettimien parituksen samalla kertaa.

KÄYTTÖ

Sytytä ja sammuta valot painamalla lyhyesti kiertonupista. Valot syttyvät ja sammuvat pehmeästi. Valot syttyvät viimeiseen himmennystasoon, joka oli valittuna ennen valojen sammuttamista.
Himmennys kiertonupista kääntämällä.

PARISTON VAIHTO

Paristokotelo on himmenninnupin alla. Irroita se vetämällä, jolloin paristopidike (valkoinen muoviosa) tulee näkyviin. Vedä pidike pois pientä ruuvimeisseliä (tai vaikka ruokailuveistä) apuna käyttäen. Vaihda paristo uuteen. HUOM! Vältä käsittelemästä paristoa sormin yhtäaikaa sen molemmin puolin (eli plus ja miinus puolta saman aikaisesti).

Tiedot perustuvat tuotekortin perustamishetkeen. Pidämme oikeudenmuuttaa tietoja jatkuvan tuotekehityksen takia.

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Mitat 0,1 × 0,1 × 0,07 m

Saatat myös pitää...