Langaton kiertonuppisäädin Exxact kehyksellä. 230 Vac. Joustava sarjan lähetin.

TUOTEKOODI: SR2836NF2EXX

60,00 

Jos tuote on loppu varastosta ja sitä voidaan jälkitoimittaa, on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 5-6 viikkoa). Jos tuotetta on varastossamme (voidaan jälkitoimittaa), niin toimitusaika on suoraan varastostamme eli noin 1 työpäivä.

Kuvaus

Valokas Joustava -sarjan lähetin. Säädin jolla voit ohjata langattomasti LED valojen himmennystasoa. LED valossa tulee olla Joustava sarjan vastaanotin.

SR2836EXX on 230 Vac käyttöjännitteellä toimiva langaton kiertonuppisäädin Exxact kehyksellä. Se on yhteensopiva Valokas Joustava sarjan vastaanottimien kanssa (langaton ohjaus esim. SR1009CS vastaanottimelle). Yhden värin ohjaus (yleensä valkoinen). Voidaan myös parittaa useampikanavaisen Valokas Joustava sarjan vastaanottimen kanssa (esim. nelikanavainen SR1009FA, jossa nimellinen ohjaus on väreille RGBW), jolloin lähetin ohjaa kaikkia kanavia yhtäaikaa yksivärisenä. Näin saat nelikanavaisen ohjaimen (kasvattaa lähtötehoa) yhdelle värille. Asennus Suomalaiseen kojerasiaan. Tuote sopii suoraan Schneiderin EXXACT-sarjan asennuskalusteisiin ja tuotepaketin mukana toimitetaan Exxact:in 1-osainen kehys. Tuotepaketin mukana tulee toistaiseksi vain englannin kielinen käyttöohje (ammattilaistuote). Löydät kuitenkin suomenkileiset ohjeet tästä tuotekortista.

TEKNISET TIEDOT

Käyttöjännite 230 Vac. Ei pariston vaihtoa.
Kotelointiluokka IP20. Ei ulkokäyttöön.
Käyttölämpötila-alue -20…+50 astetta
Himmennysalue 0,1…100%
Valojen pehmeä sytytys ja sammutus (noin 1 sekuntti). Ei vilkuntaa.
Himmennystasoja 256 kpl. Säätimissä on logaritminen säätökäyrä seuraten näköaistin toimintaa. Muistaa viimeisen himmennystason.
Himmennys energiatehokkaalla PVM menetelmällä (pulse width modulation)
Paritetavissa Valokas Joustava vastaanottimien kanssa (esim. SR1009-sarja).
Toimintataajuus 868MHz.
Kotelointiluokka IP20. Vaativimmissa paikoissa tuotteeseen tulee asentaa lisäksi IPX4 suojaa esim Schneider Exxact WDE002870 (tiivistyspaketti IP44, sähkönumero 17 080 00).
Tuotteen mekaaniset mitat: 86 x 86 x 41 mm.
Kotelon väri valkoinen.
Sopii Suomessa käytössä oleviin kojerasioihin sekä esimerkiksi Schneiderin vallmistamiin kehyksiin (mm. Exxact).
CE hyväksytty. RoHS (lyijyvapaa prosessi)

ASENNUS JA KYTKENTÄ

Tuotteen saa asentaa vain asiaan hyvin perehtynyt henkilö.
230 Vac kytkentöjä saa tehdä vain koulutuksen saanut sähkömies.
Kytke 230 Vac jännite tuotteen liitäntöihin: AC100-240 V INPUT L ja N
Voidaan asentaa suoraan normaaliin kytkinrasiaan muiden katkaisijoiden sekaan. Huomio tällöin vallitsevat sähköasennusmääräykset.
Ei saa asentaa suoraan auringonvaloon tai suoraan alttiiksi kosteudelle kuten sateelle. Käytä kosteiden tilojen asennuksissa sopivaa asennussuojaa ja -rasiaa (IPX4).
Tuotteella voidaan ohjata useita Joustava-sarjan vastaanottimia yhtäaikaa. Jos vastaanottimessa on langallinen painikenappi, sitä voi käyttää tämän langattoman RF lähettimen kanssa yhtäaikaa rinnan.
Noudata vastaanottimen asennuksessa sen asennusohjetta.

RF LÄHETTIMEN JA VASTAANOTTIMEN PARITUS

Yhden vastaanottimen kanssa voidaan parittaa maksimissaan kahdeksan eri lähetintä eli langatonta kauko-ohjainta.
Aloita paritus kytkemällä virta Joustava sarjan vastaanottimeen
Paina vastaanottimen vastaanottimen ”Learning Key” nappia.
Paina valot päälle (paina nupista alas) tai kierrä kiertokytkimestä valoja kirkkaammaksi 5 sekunnin sisällä Learning Key:n painamisesta.
Vastaanotin vilkauttaa valoja parituksen vahvistamiseksi.
Voit parittaa seuraavan lähettimen samalla tavalla.

PARITUKSEN PURKU

Paina Learning Key:tä muutaman sekunnin ajan, kunnes valot vilkahtavat ja jäävät palamaan. Parituksen purku poistaa kaikkien lähettimien parituksen samalla kertaa.

KÄYTTÖ

Sytytä ja sammuta valot painamalla lyhyesti kiertonupista. Valot syttyvät ja sammuvat pehmeästi. Valot syttyvät viimeiseen himmennystasoon, joka oli valittuna ennen valojen sammuttamista.
Himmennys kiertonupista kääntämällä.oa sormin yhtäaikaa sen molemmin puolin (eli plus ja miinus puolta saman aikaisesti).

Lisätiedot

Paino 0.1 kg
Mitat 0.1 × 0.1 × 0.07 m

Saatat myös pitää...