Langaton Jussi kiertonuppisäädin. Himmennys. On/off painonapilla. Sopii Impressivo ja Jussi-kehykseen. Paristokäyttöinen. Joustava sarjan lähetin.

TUOTEKOODI: SR2836NF

25,00 20,16 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

ABB Impressivo ja Jussi-sarjan kehykseen sopiva langaton valonsäädin. Himmennä LED valoja langattomasti kiertonupista kääntämällä. Painikkeena on/off valokytkin.

Valokas Joustava-sarjan lähetin jok sopii ABB Jussi sarjan kehykseen. Ohjaa tällä lähettimellä Joustava sarjan vastaanottimia langattomasti kuten esimerkiksi  LED-nauhan himmennintä (SR1009CS) tai LED paneelin himmennettävää virtaohjainta (SRP1009CC).

SR2836NF on langaton kiertonuppisäädin jossa on myös katkaisija-lähetin. Se on yhteensopiva Valokas Joustava sarjan vastaanottimien kanssa (langaton ohjaus esim. SR1009CS, SRP1009CC jne vastaanottimille). Yhden värin ohjaus (yleensä valkoinen). Voidaan myös parittaa useampikanavaisen Valokas Joustava sarjan vastaanottimen kanssa (esim. nelikanavainen SR1009FA, jossa nimellinen ohjaus on väreille RGBW), jolloin lähetin ohjaa kaikkia kanavia yhtäaikaa yksivärisenä. Näin saat nelikanavaisen ohjaimen (kasvattaa lähtötehoa) yhdelle värille. Asennus suomalaiseen kojerasiaan. Tuote sopii suoraan Jussi-sarjan asennuskalusteisiin. Jussi-sarjan kehys ei kuulu toimitukseen mutta keskiö tulee mukana. Sovetettavissa myös esim. ABB Impressivon kehykseen tähän tarkoitukseen saatavissa olevalla sovitteella. Tuotepaketin mukana tulee suomenkielinen käyttöohje.

ABB Jussi sarjan kehyksen löydät täältä: KEHJUSSI1OS.

Impressivon kehykseen tarvitset Impressivon Jussi-sovitteen. Löydät sen verkkokaupastamme: KEHJUSSISOV.

SR2836NF toimitetaan ilman edellä mainittuja kehyksiä.

Käytä Schneiderin EXXACT kehyksille tuotetta SR2835DIM.

 

TEKNISET TIEDOT

Käyttöjännite 3V paristo (CR2032)
Kotelointiluokka IP20. Ei ulkokäyttöön.
Käyttölämpötila-alue -20…+50 astetta
Himmennysalue 0,1…100%
Valojen pehmeä sytytys ja sammutus (noin 1 sekuntti). Ei vilkuntaa.
Himmennystasoja 256 kpl. Säätimissä on logaritminen säätökäyrä seuraten näköaistin toimintaa. Muistaa viimeisen himmennystason.
Paritetavissa SR1009-sarjan vastaanottimien kanssa (Joustava)
Toimintataajuus 868MHz.
Kotelointiluokka IP20.
Tuotteen mekaaniset mitat: 86 x 86 x 41 mm.
Kotelon väri valkoinen.
Sopii Suomessa käytössä oleviin kojerasioihin sekä ABB:n vallmistamiin kehyksiin (Jussi ja Impressivo sarja).
CE hyväksytty. RoHS (lyijyvapaa prosessi)
Valmistaja Sunricher

 

ASENNUS JA KYTKENTÄ

Tuotteen saa asentaa vain asiaan hyvin perehtynyt henkilö.
Voidaan asentaa suoraan normaaliin kytkinrasiaan muiden katkaisijoiden sekaan. Huomio tällöin vallitsevat sähköasennusmääräykset.
Voidaan asentaa myös pinta-asennuksena. Mukana kaksipuoleinen teippi.
Ei saa asentaa suoraan auringonvaloon tai suoraan alttiiksi kosteudelle kuten sateelle. Käytä kosteiden tilojen asennuksissa sopivaa asennussuojaa ja -rasiaa (IPX4).
Tuotteella voidaan ohjata useita Joustava-sarjan vastaanottimia yhtäaikaa. Jos vastaanottimessa on langallinen painikenappi, sitä voi käyttää tämän langattoman RF lähettimen kanssa yhtäaikaa rinnan.
Noudata vastaanottimen asennuksessa sen asennusohjetta.
Poista pariston suoja (läpinäkyvä muovi) ennen käyttönottoa.

 

RF LÄHETTIMEN JA VASTAANOTTIMEN PARITUS

Yhden vastaanottimen kanssa voidaan parittaa maksimissaan kahdeksan eri lähetintä eli langatonta kauko-ohjainta.
Aloita paritus kytkemällä virta Joustava sarjan vastaanottimeen
Paina vastaanottimen vastaanottimen ”Learning Key” nappia.
Paina valot päälle (paina nupista alas) tai kierrä kiertokytkimestä valoja kirkkaammaksi 5 sekunnin sisällä Learning Key:n painamisesta.
Vastaanotin vilkauttaa valoja parituksen vahvistamiseksi.
Voit parittaa seuraavan lähettimen samalla tavalla.

 

PARITUKSEN PURKU

Paina Learning Key:tä muutaman sekunnin ajan, kunnes valot vilkahtavat ja jäävät palamaan. Parituksen purku poistaa kaikkien lähettimien parituksen samalla kertaa.

 

KÄYTTÖ

Sytytä ja sammuta valot painamalla lyhyesti kiertonupista. Valot syttyvät ja sammuvat pehmeästi. Valot syttyvät viimeiseen himmennystasoon, joka oli valittuna ennen valojen sammuttamista.
Himmennys kiertonupista kääntämällä.

 

PARISTON VAIHTO

Paristokotelo on himmenninnupin alla. Irroita se vetämällä, jolloin paristopidike (valkoinen muoviosa) tulee näkyviin. Vedä pidike pois pientä ruuvimeisseliä (tai vaikka ruokailuveistä) apuna käyttäen. Vaihda paristo uuteen. HUOM! Vältä käsittelemästä paristoa sormin yhtäaikaa sen molemmin puolin (eli plus ja miinus puolta saman aikaisesti).

Valmistaja Sunricher

Tiedot perustuvat tuotekortin luomishetkeen. Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi muutokset tiedoissa ovat mahdollisia.

Lisätiedot

Paino 0,08 kg
Mitat 0,1 × 0,1 × 0,1 m

Saatat myös pitää...