Kauko-ohjattava PWM himmennin LED-nauhoille. 12-24 V / 5A. Muistilla. Voit käyttää erillisen kytkimen kanssa. Tuote DIMWIRRF02

TUOTEKOODI: DIMWIRRF02

18,00 

Himmennin esim. nauhalle. Maksimi virta 5 A. Avoimilla johdoilla. Kauko-ohjaimella voidaan ohjata useita erihimmentimiä tai yhtä himmennintä voidaan ohjata max. kolmella kauko-ohjaimella.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): DIMWIRRF02 Osastot: ,

Kuvaus

Pieni ja näppärä pulssisuhteella (PWM) toimiva himmennin / ohjain tuotteille, jotka toimivat suoraan 12-24 V tasajännitteellä. Himmentimessä on tulossa ja lähdössä standardi DC 2,1 mm liitin, jolloin se voidaan kytkeä helposti suoraan sisäkäyttöön tarkoitettuihin jännitelähteisiin. Sopii todella hyvin “tee se itse” asentajille. Himmennin asennetaan piiloon jännitelähteen ja LED nauhan väliin. Himmennystoimintoja ohjataan kauko-ohjaimella. Kauko-ohjaimessa on 6 himmennystason pikavalintaa ja 64 portaan manuaalinen himmennys. Kauko-ohjaimen kantoalue max 15 m (avoin tila). Toimii lupavapaalla 433,92 MHz:n taajudella

Ohjain muistaa viimeiseksi käytetyn himmennystason, vaikka syöttöjännite katkaistaan tai käytetään omaa on/off kytkintä. Himmennintä voidaan käyttää järjestelmissä, joissa on esim. erillinen mekaaninen katkaisija 230 Vac puolella jännitelähteelle. Soveltuu hyvin käytettäväksi esim. keittiön työtasojen valaistuksen kanssa. Normaalisti valot laitetaan päälle ja pois mekaanisesta perinteisestä kytkimestä. Tarvittaessa valot voidaan himmentää tällä kauko-ohjaimella. Liimaa kauko-ohjain vaikka keittiön kaapin seinän kaksipuolisella akryyliteipillä, niin se on aina löydettävissä.

 

TEKNISET TIEDOT:

Avoimet johdot (tulo ja lähtö)
Käyttöjännite: 5-24 V
Maksimi kuorma : 5 A (10 A hetkellinen piikki)
Toimintalämpötila -30…55 astetta
Kotelo IP54
Mekaaninen koko 35 x 12 x 4 mm (pituus x leveys x paksuus)
Paino: 60 g
Toimintataajuus 433,92 MHz (lupavapaa alue)
Toimintaetäisyys 15 m (avoin tila)

Himmennys BRIGHT + ja BRIGHT- kytkimistä (64 tasoa, alin taso <3%)

Kuusi pikavalintaa himmennystasolle (10%, 20%, 40%, 60%, 80% ja 100%)

Valot päälle / päältä pois nappi (power on/off).

Kauko-ohjaimen päässä oleva sininen LED vilkkuu nopeasti (monta peräkkäistä) ja kirkkaasti aina kun kauko-ohjain lähettää ja paristossa on riittävästi energiaa. HUOM! kun paristo on viimeisillään, valo vilkkuu hitaasti ja himmeämmin ja kauko-ohjain ei lähetä. Vaihda paristo.

 

TOIMITUKSEEN KUULUU:

– Pulssisuhdehimmennin/vastaanotin
– Kauko-ohjain paristoineen (CR2025). Paristo saattaa olla heikkotehoinen. Huomaa poistaa pariston suojaliuska ennen käyttöä.

Tuotekuvissa näkyvät LED nauhan pätkä ja mahdolliset liitimet eivät sisälly toimitukseen, vaan ne pitää tilata erikseen.

 

KAUKO-OHAJIMEN JA HIMMENTIMEN PARITUS

Kauko-ohjain ja PWM himmennin on paritettu keskenään jo tehtaalla. Tällöin ohjaimella ja himmentimellä on sama koodi ja ne toimivat vain keskenään. Joskus on tilanteita, joissa yhdellä kauko-ohjaimella pitää ohjata useita himmentimiä (yksi himmennin, monta himmennyspistettä tai yksi himmennyspiste, monta eri himmennintä). Yhteen himmentimeen voidaan parittaa maksimissaan kolme eri kauko-ohjainta, jolloin kaikki kyseiset kauko-ohjaimet ohjaavat samaa himmennintä. Yksittäinen kauko-ohjain voidaan parittaa myös minkä tahansa himmentimen kanssa (rajaton määrä), kunhan kyseiseen himmentimeen ei ole paritettu enempää kuin kolme kauko-ohjainta.

 

OHJAIMEN JA HIMMENTIMEN PARITUS

Kytke käyttöjännite himmentimeen tai himmentimiin, jotka haluat parittaa pysyvästi kauko-ohjaimeen.
Paina viiden sekunnin sisällä paina kauko-ohjaimen nappeja 100% ja 60% yhtäaikaa.
Paritus on tehty kun himentimeen liitetyt valot välähtävät.

Huomaa, että jos samaan aikaan kytket sähköt useaan himmentimeen, parittuvat nekin tähän kauko-ohjaimeen pysyvästi.

Käytä lisäkauko-ohjaimien paritusta vain, jos parituksen vapautustoimitoa ei voida käyttää.

 

HIMMENTIMEN VAPAUTUS PARITUKSESTA

Joskus on tilanteita, joissa yhdellä kauko-ohjaimella pitää pystyä ohjamaan useampaa himmennintä, mutta kauko-ohjainta ei haluta parittaa eri himmentimeen, varsinkin kun paritusta ei voi purkaa jälkikäteen. Tällön himmennin voidaan asettaa tilaan, jossa millä tahansa tämän tuotesarjan kauko-ohjaimella voidaan ohjata himmenintä.

Kytke käyttöjännite himmentimeen / himmentimiin, jotka halutaan vapauttaa.
Viiden sekunnin sisällä tästä paina nappeja ON/OFF ja BRIGHT+ yhtäaikaa. ON/OFF nappi on punainen.
Paritus on vapautettu ja himmennin tottelee mitä tahansa DIMWIRRF02:n ohjainta.

Parituksen vapautusta voidaan käyttää, jos esim. samassa tilassa on useita valoja omalla jännitesyötöllä ja niitä pitää pystyä himmentämään keskitetysti. Huomaa, että kaikki kauko-ohjaimen kantomatkan alueella olevat parituksesta vapautetut himmentimet tottelevat mitä tahansa tämän tuotesarjan( DIMWIRRF01 ja 02) kauko-ohjainta. Tälläinen tilanne on ongelmallinen, jos esim. viereisessä huoneessa on oma vastaava himmennin, jonka tulee toimia pelkästään itsenäisenä. Käytä sillon parituksen vapautuksen sijaan paritusta.

 

HUOM!

Älä oikosulje lähtöjä.
Jos tuote kuumenee voimakkaasti, vähennä kuormaa.
Kytke syöttö oikeinpäin
Kauko-ohjaimen päässä oleva sininen LED vilkkuu himmeästi aina kun kauko-ohjain lähettää.
Vaikka sininen merkkivalo vilkkuu lähetyksen merkiksi, paristo saattaa olla kuitenkin jo niin tyhjä ettei lähetin lähetä radioaaltoa. Vaihda paristo.

Tiedot perustuvat vuoden 2019 tilanteeseen. Tuotteen tekniset tiedot voivat muuttua jatkuvan tuotekehityksen takia.

Lisätiedot

Paino 0.03 kg
Mitat 0.02 × 0.1 × 0.05 m
Käyttöjännite (volttia)

5-24

Himmenyksen säätötapa

Kauko-ohjaimella (langaton)

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Kotelointiluokka

IP20 (Avoin)

Saatat myös pitää...