Hyvän värintoiston perussetti keittiön välitilan valaisuuun. Sisältää kaiken tarpeellisen max 300 cm pituisen suoran tai L-muotoiselle työtason valaisuun. Maalattavissa. Erittäin hyvä valaisukyky. KEITTIOVALOPAKETTI03

TUOTEKOODI: KEITTIOVALOPAKETTI03

139,00 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): KEITTIOVALOPAKETTI03 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Tällä keittiövalopaketilla voit tehdä valaistuksen max 300 cm pituiseen keittiön työtasoon jossa voi olla yksi 90-asteen kulma. Voit laajentaa paketin sisältöä lisätuotteilla ja lisätä kulmien määrää (voivat olla esim. 2 x 45 astetta). Jos työtason keskellä on liesituuletin, voit laajentaa tätä pakettia sitä varten tarkoitetulla välijohdolla. Pohjaton astiankuivauskaappi ei ole ongelma käyttäessäsi tätä keittiövalopakettia.

Voit ohjata valot päälle/pois normaalilla sähkökytkimellä tai lisätuotteista löytyvillä katkaisijoilla tai himmentimillä. Tämä välitilan valaisuun tarkoitettu tuotepaketti ei sisällä himmennintä, mutta voit tilata sen erikseen tarpeesi mukaan (katso himmenninesimerkkejä lisäosista). Keittiön välitilan valaistuksen himmenykseen asiakkaamme ovat käyttäneet usein edullista helppokäyttöistä himmennintä DIMWIRRF02.

LED nauhan värintoistokyky on loistava. Elintarvikkeesi näyttävät tässä valossa juuri siltä kuin mitä ne oikeasti ovat. Tämä on erittäin tärkeää mm. kun tutkit elintarvikkeen kuntoa, esim. vihanneset, hedelmät, marjat, liha ja kala. Värilämpötilasta riippuen värintoistoindeksi CRI = 92…98. LED nauhan teho on 14,4 W/m ja siitä lähtevä valomäärä on 1380 lm / metri joka on enemmän kuin riittävä keittiön työtasoille.

Valon värilämpötila 4200 K eli puhtaan valkoinen. Mikäli haluat lämmin valkoista (n. 3000 K) tai päivän valkoista (5500 K), niin laita tilausta tehdessäsi lopussa viesti meille, niin toimitamme haluamasi värilämpötilaisen LED valonauhan paketin mukana.

Paketin mukana tulevien tuotteiden tarkemmat tiedot saat kyseisten tuotteiden tuotekorteista. Klikkaa tuotetunnusta alla olevasta listasta, niin tuotekortit aukeavat.

Tämä välitilan tuotepaketti sisältää seuraavat tuotteet:

 • 300 cm laadukas State of the art LED nauhaa FW300T5050C24 yhdellä 150 cm liitosjohdolla
 • Yksi välijohto liesituulettimen ohitukseen, FA1D10M200
 • 5 cm välijohto kulman (vapaa asteluku) tekemiseen, FA1D10M5
 • Alumiiniprofiili (asennuslista) diffusorilla (suojakannella):
  2 kpl 200 cm alumiiniprofiili diffusorilla AP23101M 100 cm
  1 kpl 100 cm alumiiniprofiili diffusorilla AP23102M 200 cm
 • Jännitelähde V24060 (tai vastaava, mikäli V24060 on tilapäisesti pääässyt loppumaan)

Lisätuotteina voit tilata esimerkiksi

 • Yksi välijohto liesituulettimen ohitukseen, FA1D10M200
 • Liitosjohto LED nauhan liittämiseen (jos katkaist nauhan): FA1C10M200
 • Edullinen helppokäyttöinen himmennin DIMWIRRF02

Välitilan valaisuun tarkoitetun valopaketin asennus.

Valopaketti on helppo asentaa sivuillamme olevia ohjeita soveltaen.

Optiona himmennys

Himmentimenä voit siis käyttää  välitilan valaistuksessa suosittua tuotetta DIMWIRRF02. Tämä himmennin on edullinen ja näppärä käyttää. Kauko-ohjain voidaan liimata kaksipuolisella teipillä paikkaan, jossa se ei ole liiaksi näkyvillä mutta kuitenkin käytettävissä. Voit käyttää välitilojen valoja normaalilla ON/OFF sähkökytkimellä (230 Vac). Himmenyksen voi asettaa tarpeen vaatiessa joko portaattomasti tai pikanäppäimellä esivalittuun tasoon. Yleisimmin käytetään 100% tai 10%. Himmentimessä on musiti, joten se muistaa sytyttessä viimeisen  valitun himmennystason.

Listan maalaaminen

Kaikkia alumiiniprofiilejamme voidaan maalata metallimaaleilla. Helpoiten tämä käy spraymaaleilla, suihkauta haluamaasi väriä profiilin näkyvään pintaan pari-kolme kerrosta maalin peittokyvystä riippuen. Noudata maalauksessa maalitehtaan ohjeita.

Lisätiedot

Paino 5 kg
Mitat 2 × 0.3 × 0.1 m

Saatat myös pitää...