LED nauhojen RGB ohjain. Värin säätö ja vaihto, eri ohjelmia. Kosketuspaneeli 12-24 Vdc (TM-08E RGB ). Musta. EOL. Tuote DIMTCH3CHB

TUOTEKOODI: DIMTCH3CHB

56,00 45,16 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): DIMTCH3CHB Osasto:

Kuvaus

Ohjaat tätä RGB ohjainta helposti ja vaivatta koskettamalla sormella ohjaimen lasipintaa. Ohjain ohjaa valot päälle ja pois päältä rauhallisesti valotasoa nostamalla tai laskemalla, jolloin valojen käyttö on erittäin miellyttävää. Ohjaimen käyttö on myös helppoa ja vaivatonta, ja se kykenee ohjaamaan monia LED valoja yhtä aikaa. Ohjaimesssa on 18 eri ohjelmaa (värien vaihto + liu’tus väristä toiseen) ja staattisia värejä 20.

Ohjain ohjaa valot päälle ja pois päältä pehmeästi. Sähkökatkoksen jälkeen ohjain palautuu automaattisesti ohjaamaan sitä tilannetta, mikä oli valittuna ennen sähkökatkosta ilman eri toimenpiteitä. Laitteesaa on muisti, eli se muistaa viimeisen valitun ohjelman ja sen asetukset.

Tätä ohjainta voidaan käyttää kodin lisäksi myös asuntoautoissa, asuntovaunuissa ja veneissä.

TEKNISET TIEDOT:

Käyttöjännite: 12…24 V
Maksimi kuorma riippuu käyttöjännitteestä. Se vaihtelee 48…96 W / kanava (kaava P = U * I).

12V käyttöjännitteellä maksimi teho / kanava (väri) on 48 W
24 V käyttöjännitteellä maksimi teho / kanava (väri) on 96 W

Maksimi ohjausvirta koko toimintajännitealueella : 4 A / kanava eli 3 x 4 A.
Laitteen tehonkulutus alle 1 W
Toimintalämpötila -20…60 astetta
Kotelo IP44. Ohjaus toimii vaikka lasipinta tai sormi on märkä.
Mekaaninen koko 110 x 110 x 56 mm
Paino noin 125 g (myyntipakkauksineen 185 g)
kytkentä: yhteisanodi eli yhteinen plus.

Jos tarvitse suurmpaa ohjausvirtaa (ohjaustehoa), käytä lisänä tähän tarkoitettua erillistä tehovahvistina.

TOIMINTA

Ohjain toimii koskettamalla ohjaimen lasipintaa sormella. Valittavissa äänetön tai äänellinen muoto. Äänellisessä toimintamoodissa kuuluu vaimea lyhyt piippaus, kun ohjain hyväksyy kosketuksen. Eri nappien toiminta on kuvattu alla.

YLIN -NAPPI
Ohjain ja valot päälle / pois päältä. Ohjain muistaa viimeisen käytetyn ohjelman ja sen asetukset.

M -nappi
Ohjelman valinta. Tätä nappia painamalla voidaan valita eri väri ja ohjelmat, kaikkiaan 11 erillaista. Painamalla tätä nappia pitkään (joitakin sekunteja), saadaan näppäin äänet päälle ja pois päältä.

NUOLI VASEMMALLE
Tällä säädetään valovoimakkuutta kirkkaamaksi jos staattinen eli pysyvä väri valittuna tai jos valittuna on vaihtuvan väri, niin ohjelman nopeutta suuremaksi. Vaihtuvan värin osalta valomäärää eli voimakkuuta ei voida säätää. Valintaportaiden määrä on 100.

NUOLI OIKEALLE
Tällä säädetään valovoimakkuutta himmemäksii jos staattinen eli pysyvä väri valittuna tai jos valittuna on vaihtuvan väri, niin ohjelman nopeutta hitaammaksi. Vaihtuvan värin osalta valomäärää eli voimakkuuta ei voida säätää. Valintaportaiden määrä on 100.

ALIN RENGAS
Värin vaihto, 64 eri tasoa. Laitteen ollessa päällä voidaan tästä valita haluttu väri suoraan, eli painamalla rengasta halutun värin osalta, ohjain asettaa valitun staatisen värin meneillään olevasta ohjelmasta huolimatta. Ohjain muistaa viimeksi valittu stattisen värin valovoimakkuuden ja säätää värin sen mukaan.

OHJELMAT

Tässä RGB ohjaimessa on 11 eri ohjelmaa.

OHLELMA – TOIMINTO (ohjelman muoto)

1 – PUNAINAN (stattinen)
2- VIHREÄ (stattinen)
3- SININEN (stattinen)
4 – KELTAINEN (stattinen)
5 – VIOLETTI ELI SINIPUNAINEN (stattinen)
6- SYAANI ELI SINIVIHREÄ (stattinen)
7- ?VALKOINEN? (stattinen)
8 – Kolmen värin (R,G,B) perättäinen vaihtely (dynaaminen, hyppy väristä toiseen)
9 – Seitsämän värin perättäinen vaihtely (dynaaminen, hyppy väristä toiseen)
10 – Kolmen värin (R,G,B) perättäinen vaihtely (dynaaminen, liukuminen väristä toiseen)
11 – Seitsämän värin perättäinen vaihtely (dynaaminen, liukuminen väristä toiseen)

Valkoinen väri on erittäin huonolaatuinen sinertävä valkoinen, se ei sovellu normaaliin huonevalaistukseen (värintoistondeksi on non 17).

KYTKENTÄ

Tämä RGB ohjain kytketään jännitelähteen ja valolähteen väliin. Jännitelähteenä voidaan käyttää lähes mitä tahansa laadukasta tasajännitettä antavaa jännitelähdettä, jonka antoteho on riittävä valitulle valolähteelle (usein RGB LED nauha). Jännitelähde voi olla myäs akku.

LED nauha (tai muu LED valolähde) kytketään ohjaimen ?OUTPUT? riviliittimiin niin, että V+ napaan tulee kaikkien kolmen valolähteen yhteinen PLUS napa. Punaisen miinus kytketään liittimeen R, vihreän miinus liittimeen G ja sinisen miinus liittimen B. Jännitesyöttö kytketään riviliittimen nastoihin INPUT V- ja V+.

ASENNUS

Tämä RGB ohjain voidaan asentaa uppo- tai pintajakorasiaan, ei sovi pienmpikokoisiin kojerasioihin. RGB ohjain ei tarvitse erillistä asennuskehystä. Katso lisäkuvista lisätietoa kotelovaihtoehdoista. Jako- / kojerasioista sopivia ovat esimerkiksi Exxact ALN223 (sähkönumero 2418131) tai Artic ABN223 (sähkönumero 240080). Kojerasiaa tarvitaan mahdollisesti ainoastaan silloin, kun sähköjohtojen putkiutus halutaan kiinnittää kojerasiaan. Koska himmennin toimii pienjännitteellä, ei määräysten mukaan tarita erillistä jakorasiaa. Lisäkuvissa on kuva näistä rasioista.

RGB ohjaimen asennus seinän ei tarvitse erillistä asennusrasiaa, vaan se voidaan asentaa suoraan seinäpintaan tekemällä seinään sopivan kokoinen aukko ja kiinnittälällä himmennin suoraan seinäpintaan himmentimen kotelossa olevien reikien kohdalta. Aukon tulee olla neliömäinen. Pienjännitteellä (alle 50Vdc) toimiva laite ei tarvitse asennusrasiaa eikä johtoja tarvitse putkitaa.

Kosketuspaneli perustuu kapasitiiviseen paneliin, joka toimii myös kosteana ja pakkasessa.

Sähkökatkoksen jälkeen ohjain palautuu automaattisesti ohjaamaan sitä tilannetta, mikä oli valittuna ennen sähkökatkosta ilman eri toimenpiteitä.

Lisätiedot

Paino 0,19 kg
Mitat 0,12 × 0,12 × 0,05 m

Saatat myös pitää...