Laajennettavissa oleva himmennettävä LED-nauhasetti suurella valomääräällä huoneiden ja työtason valaisuun. 200 cm pituinen tehokas LED-nauha (4000 K) kauko-ohjaavalla himmentimellä. LEDSETTI01

TUOTEKOODI: LEDSETTI01

94,00 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): LEDSETTI01 Osasto:

Kuvaus

Voit valaista tällä LED-nauhasetillä keittiön välitilan tai tehdä huoneen valaistuksen. Setti sisältää 200 cm LED-nauhaa 150 cm liitosjohdolla sekä kauko-ohjattavan himmentimen ja pistokkeellisen jännitelähteen. LED-nauhan värilämpötila on 4200 K ja värintoistoindeksi erittäin hyvä, CRI>96.

Setti on laajennettavissa lisänauhalla, koska sen jännitelähde on riittävän tehokas. Maksimi kuormistu son 400 cm tätä samaa nauhaa eli voit laajsentaa toisella 200 cm nauhalla tätä settiä.

Setti sisältää:

Kaikki osat liitetään toisiinsa valmiilla liittimillä. Et tarvitse mitään työkaluja tai erillisiä irtonaisia liittimiä. LED -nauhassa on luja 3M:n teippi jolla se liimataan kiinni. Nauha ei lämpene (max 43 astetta),  joten sitä ei tarvitse jäähdyttää eli se ei tarvitse alumiinilistaa. Useissa asennuksissa alumiinilistasta (alumiiniprofiili) on hyötyä asennuksen viimeistelyssä.

Välitilan valo työtasolle

Voit tehdä tällä setillä keittiön tai jonkin muun välitilan työtason valon. Suosittelemme käyttämään alumiiniprofiilia (listaa), niin saat asennuksesta paljon tyylikkäämmän ja viimeistellyn. Käytä esim. alumiiniprofiilia (klikkaa tuotenumeroa niin aukaisemme kyseisen tuotekortin sivun uuteen välilehteen):

Asennusohjeen saat tästä linkistä.

Epäsuora valaistus huonetilaan

Epäsuoran valaistuksen tekeminen tällä setillä on helppoa. Liimaat nauhan johonkin pintaan siten, ettei sen valo näy suoraan huonetilaan (eli nauha ei näy) mutta valo tulee jonkun pinnan kautta heijastuksena.  Voit valaista tällä nauhalla esim. makuuhuoneen heijastamalla valon sen katon kautta tai asentamalla LED-nauhan verhokapan sisään. LED nauhan asentaminen seinään ja valon heijastaminen katon kautta onnistuu hyvin seinään asennettavalla alumiiniprofiililla.

Ohjeen epäsuoran valaistuksen tekemiseen saat tästä linkistä.

Suora valaistus huonetilaan

Voit tehdä tällä setillä myös suoran valaistuksen huonetilaan. Suorassa valaistuksessa valolähde näkyy suoraan huonetilaan. Usein valo asennetaan seinän ja katon reunaan tai keskelle seinää. Voit valaista tällä setillä makuuhuoneen, olohuoneen tai jopa keittiön.  Suoraan valaistukseen suosittelemme käyttämään esim. seuraavia alumiiniprofiileja (listoja):

Muitakin profiilejamme voit käyttää. Neuvomme mielellämme juuri sinulle sopivan mallin.

Himmentimen toiminta

Himmennin on pienen kokoinen (helpottaa asennusta) ja pulssisuhteella toimiva himmennin. Himmennin asennetaan piiloon jännitelähteen ja LED nauhan väliin (valmiit liittimet). Himmennystoimintoja ohjataan kauko-ohjaimella. Kauko-ohjaimessa on 6 himmennystason pikavalintaa ja 64 portaan manuaalinen himmennys. Kauko-ohjaimen kantama on max 15 m (avoin tila).

Ohjain muistaa viimeiseksi käytetyn himmennystason, vaikka syöttöjännite katkaistaan tai käytetään omaa on/off kytkintä. Himmennintä voidaan käyttää järjestelmissä, joissa on esim. erillinen mekaaninen katkaisija 230 Vac puolella jännitelähteelle. Liimaa kauko-ohjain vaikka keittiön kaapiston seinään vahvalla kaksipuolisella akrylliteipillä, niin se ei häviä ja kauko-ohjain on aina helposti löydettävissä.

TEKNISET TIEDOT:

Standardi DC 2,1 mm liittin.
Käyttöjännite: 5-24 V
Maksimi kuorma : 5 A (10 A hetkellinen piikki)
Toimintalämpötila -30…55 astetta
Kotelo IP54
Mekaaninen koko 35 x 12 x 4 mm (pituus x leveys x paksuus)
Paino: 60 g
Toimintataajuus 433,92 MHz (lupavapaa alue)
Toimintaetäisyys 15 m (avoin tila)

Himmennys BRIGHT + ja BRIGHT- kytkimistä, alin taso <3%.

Kuusi pikavalintaa himmennystasolle (10%, 20%, 40%, 60%, 80% ja 100%)

Valot päälle / päältä pois nappi (power on/off).

Kauko-ohjaimen päässä oleva sininen LED vilkkuu himmeästi aina kun kauko-ohjain lähettää. HUOM! kun paristo on viimeisillään, valo vilkkuu vaikka kauko-ohjain ei lähetä.

Himmentimen lähetin j avastaanotin on paritettu valmiiksi keskenään. Voit parittaa muita vastaavia himmentimiä ja lähettimiä ristiin keskenään eli voit esim. asentaa toisen DIMWIRRD02DC  lähettimen samaan tilaan ja parittaa se toimimaan saman himmentimen kanssa. Jos eri himmentimiä ei parita keskenään, ne toimivat toisiaan häiritsemättä.

 

Lisätiedot

Paino 0.3 kg
Mitat 0.2 × 0.1 × 0.1 m

Saatat myös pitää...