Liitosjohto 10 mm LED nauhalle DC2,1 mm uros liittimellä. Pituus 200 cm. Valkoinen PVC johto.

5,80 4,68 

Liitosjohto 10 mm LED nauhalle DC2,1 mm uros liittimellä. Pituus 200 cm. Valkoinen PVC johto.

Tuotetiedot

Tuotekoodi FA1DC10M200W
Lisätiedot Ei takuuta (komponentti)

116 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

200 cm liitäntäjohtostandardi DC 2,1mm liittimellä ja valkoisella pikaliittimellä 10 mm leveille LED nauhoillemme. Helppo liittää ilman työkaluja. DC liitin on uroa eli siinä on tappi keskellä. Vastaava liitin menee suoraan joidenkin jännitelähteiden liitosjohtoon.

HUOM! Liitin ei sovellu kaikista tihempiin LED nauhoihin (96 LED:iä / metri), koska nauhan LED komponetti on niin lähellä liitospistettä, ettei liittimelle ole tilaa.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN

Avaa valkoinen liitin esim. kynttä tai pientä ruuvimeisseliä apuna käyttäen. Liittimen sivussa on lukko. Älä murjo lukkoa, koska se voi murtua helposti.

Huomioi nauhan ja liitosjohdon polariteetti. Liitosjohdossa punainen kytketään nauhan + napaan. Myös nauhaan tulevassa liittimessä on polariteetti merkitty. Nauhassa on kaksi päätä. Kun ketketä tämän liitosjohdon nauhaan, polariteetti joko menee tai ei mene oikein, riippuen kumpaan päähän LED nauhaa liitosjohdon kytket. Jos se menee väärin, käytä nauhan toista päätä.

Älä poista tarran suojaa liittimmen kohdalta

Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on metallikoskettimet. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.

Kun nauha on täysin pohjassa, varmista että nauhassa olevat kuparitäplät osuvat keskelle liittimen pinnien liitospistettä.

Lukitse liitin painamalla kansi kiinni. Varmista että kannen lukko lukittuu. Kansi toimii liittimessä vedonpoistajana, sillä ei ole merkitystä liitoksen toimivuudessa, jos LED nauha ei pääse liikkumaan liitoksessa.

Tarkista vielä kytkentäpolariteetti NAUHASTA.

Tarran suojan poistaminen vaikeuttaa liittämistä, mutta se ei estä sitä.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.05 kg
Mitat 0.03 × 0.1 × 0.02 m
Pituus (mm)

2000

Liittyvät tuotteet