Mikroaaltosensori valojen ohjaukseen. Voidaan asentaa rakenteiden sisään. 230 Vac. Herkkyys ja aika säädettävissä. Tuote VPTMWSENL

TUOTEKOODI: VPTMWSENL

39,90 32,18 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme, ei sitä ole toistaiseksi saatavissa lisää. Käytä uudempaa korvaavaa tuotettamme.

Vain 1 varastossa

Kuvaus

Mikroaaltosensori valoille. Käyttöjännite 230 Vac. Valomäärä (päiväaika) vaikutta myös sensorin toimintaan. Max kytkentäkuorma 100W.

Reagoi liikkeeseen jopa kevyen välikaton tai -seinän läpi. Käytetään liiketunnistimena esim. välikatossa (asennus esim. asennusrasiaan sisälle välikaton sisään).

Useita säätöjä, mm. herkkyys ja valojen päälläpitoaika sekä valomäärän säätö. Katso lisäkuvista lisää.

Vain kiinteään asennukseen. Ammattilaistuote.

 

TIETOJA ASENNUKSEEN

Tuotteen saa asentaa vain sähköalan ammattilainen. Noudata vallitsevia sähköturvallisuusmääräyksiä. Tuote ja kytkennät koteloitava (kosketussuojattava).

MW (mikroaalto) anturi reagoi myös asennusrasian / kotelon sisältä. MW sensori reagoi myös kuituisen materiaalin (puupaneli) ja kipsilevyn läpi. Kokeile toiminta ja reagointialue ennen lopullista asennusta.

Jos valot halutaan säätyvän valomäärän ohjaamana (valoisassa ei kytketä valoja päälle), niin tämä tuote tulee asentaa niin, että valomäärän anturille tulee kyseisen tilan valo. Helpoiten se tehdään, kun tämä tuote asenetaan kattorasiaan ja valoanturin kohdalle porataan kattorasian peitelevyyn pieni reikä.

Katso kytkentä lisäkuvista.

Katso tuotteen säädöt lisäkuvista.

Lisätiedot

Paino 0,052 kg
Mitat 0,06 × 0,03 × 0,03 m