Hyvän värintoiston perussetti keittiön välitilan valaisuuun. Sisältää kaiken tarpeellisen maksimissan 200 cm pituiselle työtasolle. Profiilin väri eloksoitu alumiini. Laatu LED-nauhalla, erittäin hyvä valaisukyky. KEITTIOVALOPAKETTI04A L

204,00 164,52 

Ei himmennettävä perussetti keittiön työtasojen valaisuuun. 500 cm

Tuotetiedot

Tuotekoodi KEITTIOVALOPAKETTI04A
Lisätiedot Takuu 24 kk

26 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Tällä keittiövalopaketilla voit tehdä valaistuksen max 200 cm pituisen keittiön työtasoon. Tämä välitilan valaisuun tarkoitettu tuotepaketti ei sisällä himmennintä, mutta voit tilata sen erikseen tarpeesi mukaan (katso himmenninesimerkkejä lisäosista). Keittiön välitilan valaistuksen himmenykseen asiakkaamme ovat käyttäneet usein edullista helppokäyttöistä himmennintä DIMWIRRF02.

Valon värilämpötila 4200 K eli puhtaan valkoinen. Mikäli haluat lämmin valkoista (n. 3000 K) tai päivän valkoista (5500 K), niin laita tilausta tehdessäsi lopussa viesti meille, niin toimitamme haluamasi värilämpötilaisen LED valonauhan paketin mukana.

LED nauhan värintoistokyky on loistava. Värilämpötilasta riippuen CRI = 92…98. LED nauhan teho on 14,4 W/m ja siitä lähtevä valomäärä on 1380 lm / metri.

Paketin mukana tulevien tuotteiden tarkemmat tiedot saat kyseisten tuotteiden tuotekorteista. Klikkaa tuotetunnusta alla olevasta listasta, niin tuotekortit aukeavat.

 

Paketti sisältää seuraavat tuotteet:

  • 200 cm laadukasta hyvän värintoiston(CRI>95)  State of art LED nauhaa FW300T5050C24
  • LED nauhassa on 150 cm pituinen liitosjohto (juotettu kiinni nauhaan)
  • Alumiiniprofiili (asennuslista) diffusorilla (suojalla):
    1 kpl 200 cm alumiiniprofiili diffusorilla AP17082M
    Päätypalat (reiällinen johtoa varten) ja reiätön
    Metalliset vakiokiinnikkeet (2 kpl).
  • Jännitelähde MWLPV3524 (tai vastaava mikäli kyseinen jännitelähde on satunniasesti pääässyt loppumaan)

 

Välitilan valaisuun tarkoitetun valopaketin asennus.

Valopaketti on helppo asentaa sivuillamme olevia ohjeita soveltaen.

 

Himmentimenä voit siis käyttää  välitilan valaistuksessa suosittua tuotetta DIMWIRRF02. Tämä himmennin on edullinen ja näppärä käyttää. Kauko-ohjain voidaan liimata kaksipuolisella teipillä paikkaan, jossa se ei ole liiaksi näkyvillä mutta kuitenkin käytettävissä. Voit käyttää välitilojen valoja normaalilla ON/OFF sähkökytkimellä (230 Vac). Himmenyksen voi asettaa tarpeen vaatiessa joko portaattomasti tai pikanäppäimellä esivalittuun tasoon. Yleisimmin käytetään 100% tai 10%. Himmentimessä on musiti, joten se muistaa sytyttessä viimeisen  valitun himmennystason.

Kaikkia alumiiniprofiilejamme voidaan maalata metallimaaleilla. Helpoiten tämä käy spraymaaleilla, suihkauta haluamaasi väriä profiilin näkyvään pintaan pari-kolme kerrosta maalin peittokyvystä riippuen. Noudata maalauksessa maalitehtaan ohjeita.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 5 kg
Mitat 2 × 0.3 × 0.1 m

Liittyvät tuotteet