Räätälöi oma valaistuspaketti keittiön välitilan valaisuuun. Saat kaiken tarpeellisen keittiön välitilan valaistuksen tekoon. KEITTIOVALOPAKETTI05

0,00 0,00 

Himmennettävä perussetti keittiön työtasojen valaisuuun. Sisältää kaiken tarpeellisen 500 cm pituisen L-mallisen työtason valaistuksen tekoon.

Tuotetiedot

Tuotekoodi KEITTIOVALOPAKETTI05
Lisätiedot Takuu 24 kk

Varasto loppu

Kuvaus

Räätälöi oma keittiövalopakettisi. Saat juuri sellaisen paketin osineen kuin haluat, vaikka mittojen mukaan. Teemme sinulle juuri sellaisen välitilan valaistuksen kuin haluat. Paketti voi sisältää esimerkiksi:

  • Täyden tukemme valita oikeat osat
  • Ohjeet valaistuksen tekoon. Annamme linkit ohjeisiimme.
  • Haluamasi LED nauhan. Autamme toki oikeassa valinnassa.
  • LED nauhojen katkaisu mittojen mukaan. Kerro mitat ja saat LED nauhat määrämittoihin katkottuna.
  • Liitos- ja välijohtojen liittämisen mittojen mukaan.  Kerro mitat ja me liitämme johdot LED nauhaan juottamalla
  • Haluamasi alumiiniprofiilin tarvitsemillasi tarvikkeilla. Et ole sidottu vakio-osiin
  • Oikein mitoitetun jännitelähteen. Me mitoitamme ne puolestasi
  • Valitsemasi katkaisijat ja mahdolliset  himmentimet ja säätimet. Kerro millaisen toiminnallisuuden haluat, me valitsemme oikeat tuotteet sinulle
  • Tarvitsemasi asennusosat ja tarvikkeet samassa paketissa
  • Kaikki tämä edulliseen pakettihintaan. Me teemme sinulle tarjouksen

 

Kuinka toimia?

Ota yhteys meihin joko puhelimitse aukioloaikojemme puitteissa puh 020 7579 890 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]. Kuvaa mahdollisimman tarkasti millaisen valon haluat, miten haluat valojen päälle / pois kytkennän ja tarvtsetko himmennystä. Kerro myös mittoja (esim. työtason päällä olevien kaappien mittoja) ja mistä paikoista voidan ottaa sähkö valaistusjärjestelmään. Kysymme kyllä sinulta  lisää tietoa, joten alussa sinun ei tarvitse miettiä aivan kaikkia pikkuisia nyansseja. Teemme tämän perusteella sinulle tarjouksen ja toki sitä voi vielä muuttaa, mikäli emme onnistuneet aivan ensimmäisellä kerralla täyttämään toiveitasi.

Ota rohkeasti yhteyttä.

Jos räätälöityyn pakettiin kuuluu LED -nauhan katkomista ja välijohtojen tekemistä, niin niiltä osin tuotteella ei ole 100% palautusoikeutta, koska nauha on tehty juuri sinulle sinun vaatimusten mukaan. Tämä ei ole kuitenkaan mikään ongelma, koska emme ole vielä saaneet yhtään LED-nauhan palautusta, koska tuotteemee on todella hyvää laatua. Päin vastoin, yleensä LED nauhaa ostetaan lisää muihinkin valaistuksiin.

 

 

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 5.2 kg
Mitat 2 × 0.3 × 0.1 m

Liittyvät tuotteet