RGB ja RGB+W ohjaus. Säätää vastaanottimia 4MZ3CHRX ja 4MZ4CHRX. Paristokäyttöinen. 2,4 GHz

24,60 19,84 

Kauko-ohjain, joka tukee RGB ja RGB+W säätöä. Pystyy ohjaamaan neljää erillistä aluetta. Tukee yötoimintoa. Yhteensopivat vastaanottimet 4MZ1CHRX ja 4MZ2CHRX. 2,4GHz.

Tuotetiedot

Tuotekoodi 4MZ4CHTX
Lisätiedot Takuu 24 kk

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena. Keskimäärin 45 pv

Kuvaus

Valkoisen ja värillisen (RGB) valon kauko-ohjain 4MZ-sarjan vastaanottimille, joilla ohjaat valkoista (W) ja värillistä (RGB) jänniteohjattua tuotetta kuten RGB+W LED nauhoja. Voit ohjata valon väriä ja valotasoa, jos valolähteesi on RGB valo. Tai voit ohjata valon valkoista valovoimakkuutta, valon väriä ja sen valotasoa, jos valolähteesi on RGB+W valo. Tämä kauko-ohjain on paritettavissa vastaanottimien 4MZ3CHRX (RGB) ja 4MZ4CHRX (RGB+W) kanssa. Voit ohjata yhdellä kauko-ohjaimella maksimissaan neljää eri aluetta.

 

TEKNISET TIEDOT

Käyttöjännite 2 kpl AA paristoa (ei sisälly hintaan eikä toimitukseen)

RGB valojen ohjaus (punainen, sininen, vihreä). Värin suora valinta värirenkaalta. Värivalojen himmennys.

Valkoisen valon ohjaus ja himmennys.

Neljän eri alueen ohjaus samalla kauko-ohjaimella.

Kaikkien neljän alueen samanaikainen tai erillinen ohjausmahdollisuus.

9 erillaista väriä vaihtavaa ohjelmaa.

Yötoiminto. Yötoiminnossa valot himmennettään niin, että niiden maksimi lähtöteho on 0,4 W.

Muistitoiminto. Jos tältä vastaanottimilta sammutetaan sähköt, niin se muistaa viimeiset asetukset (valovoimakkuuden taso, väri, ohjelma jne) jotka on asetettu ennen sähköjen pois kytkentää. Valot siis syttyvät näihin asetuksiin sähköjen palautuessa.

Valojen himmennys (dimmer) energiatehokkaalla PWM menetelmällä.

Vastaanottimeen voidaan kytkeä maksimissaan neljä eri lähetintä (näitä kauko-ohjaimia).

Mekaaninen koko: 120 x 53 x 21 mm (K x L x S)

Paino paristoineen (2 kpl AAA) 75 g

Radiotaajuus lupavapaa 2,4 GHz

 

TOIMINNOT

Tämä lähetin kauko-ohjaa vastaanottimia 4MZ3CHRX (RGB) ja 4MZ4CHRX (RGB+W). Yksi lähetin/kauko-ohjain voi ohjata monta eri vastaanotinta (määrää ei ole rajoitettu) yhtäaikaa. Voit myös muodostaa useasta eri vastaanottimesta eri ryhmiä eli alueita. Yhdellä kauko-ohjaimella voit ohjata maksimissaan neljää eri aluetta jokaista erikseen tai kaikkia yhtäaikaa.

ON ja OFF
Valojen /valkoinen tai RGB) päälle / pois kytkentä (kaikki alueet yhtäaikaa) Jos ohjain ohjaa RGB valoa, painamalla ON nappia pitkään (1-2 sek) ohjaus siirtyy valkoisen valon ohjaukseen. Lyhyt painallus taas valitsee kaikki alueet eli ryhmät yhtä aikaa ohjattavaksi.

ALUE/RYHMÄ (1 ja 0)
Näillä ohjaimen alareunassa olevillä neljällä napilla valitset mitä aluetta haluat ohjata. Painamalla alueen nappia “1”, laitat kyseisen alueen päälle ja voit ohjata sitä (himmennys tai väri RGB:llä, pelkkä himmennys valkoiselle). Painamalla “0”, kyseisen alueen valot sammuvat. Kaikkia neljää eri aluetta voidaan ohjata täysin toistaan riippumatta (valovoimakkuus, väri, ohjelma).

HIMMENNYS
ON ja OFF nappien yläpuolella on himmennysliuku. Painamalla liun jotain kohtaa ohjaat valitun valon (RGB tai W) valovoimakkuutta. Jos haluat ohjata kaikkien alueiden valovoimakkuutta yhtäaikaa, paina ensin ON ja sitten valitset valovoimakkuuden. Voit ohjata valovoimakkuutta myös alueittain valitsemalla ensin ohjattava alue (paina alueen nappia “1”) ja sitten ohjaat valovoimakkuuden haluamaksesi.

VÄRIN VAIHTO
Ohjaimen yläosassa on RGB rengas. Painamalla renkaan jotain kohtaa ohjaat valitun valon (RGB) väriä. Jos ohjaus oli alunperin valkoisena, muuttaa ohjain valon valkoisesta värilliseksi automaattisesti. Jos haluat ohjata kaikkien alueiden väriä (RGB) yhtäaikaa, paina ensin ON ja sitten valitset värin renkaasta. Voit ohjata värin myös alueittain valitsemalla ensin ohjattava alue (paina alueen nappia “1”) ja sitten valitset värirenkaasta haluamasi värin.

VÄRIOHJELMAT
Ohjain tukee yhdeksää eri ohjelmaa. Käynnistä viimeksi valittu ohjelma painamalla kerran M nappia. Voit vaihtaa ohjelmaa painamalla M nappia uudestaan. Voit valita jokaiselle alueelle eri ohjelman (valitse ensin alue ja sitten sen ohjelma) tai voit valita jokaiselle alueelle saman ohjelman (paina ensin ON ja valitse sitten ohjelma).

Ohjelma 1: RGBW, crossfade (Punainen, vihreä, sininen ja valkoinen peräkkäin)
Ohjelma 2: Eri värien vilkutus
Ohjelma 3: Disco
Ohjelma 4: Punainen väri himmeästä kirkaaksi ja vilkutus.
Ohjelma 5: Vihreä väri himmeästä kirkaaksi ja vilkutus.
Ohjelma 6: Sininen väri himmeästä kirkaaksi ja vilkutus.
Ohjelma 7: Värin vaihto (RGB) himmeästä kirkaaksi ja vilkutus.
Ohjelma 8: RGB (eri värit) Fade in, fade out (Punainen, vihreä ja sininen peräkkäin)
Ohjelma 9: strobo (pelkkä valkoinen)

 

LÄHETTIMEN (KAUKO-OHJAIN) JA VASTAANOTTIMEN (HIMMENNIN) PARITTAMINEN.

Paritus tehdään seuraavasti:

1) Kytke sähköt vastaanottimeen.

2) Paina 3 sekunnin sisällä lähetimen aluevalinnan ON nappia (1). Valitsemasi alue on tulee olla se, johon haluat lähettimen parittaa.

3) Kyseisen alueen valot vilkahtavat kolme kertaa ja paritus on suoritettu

Lähetin voidaan parittaa rajattomaan määrään vastaanottimia.

Jos tarve on vain yhdelle alueelle, valitse mikä tahansa alue. Selvyyden vuoksi se voi olla alue 1. Parituksen jälkeen voit ohjata valoja miettimättä aluevalintaa suoraan master kytkimellä (MASTER on/off kauko-ohjaimen yläosassa).

Parituksen purku

1) Kytke sähköt vastaanottimeen.

2) Paina poistettavan alueen/ryhmän “1” painiketta, ja pidä se painettuna, kunnes valot vilkkuvat.

3) Kyseisen alueen valot vilkahtavat yhdeksän kertaa ja paritus on poistettu

 

YÖTOIMINTO

Yötoiminnossa himmentimen lähtö asetetaan ohjaaman valoja maksimissaan 0,4 W teholla. Valot ovat siis hyvin himmeät ja ne voidaan jättää yöksi päälle.

Yötoiminnon asetus toimintaan.
Paina ja pidä pohjassa vähintään noin sekunnin ajan haluamasi alueen “0” nappia (off). Mikäli haluat ohjata kaikki lähettimen ohjaamat valot yötoimintoon, paina Master “0” (master off). Jos käytössäsi on vain yksi alue, voit ohajta myös sitä tällä tavalla muistelemetta mille alueelle se on asetettu. Toiminto menee pois päältä esim. painamalla alue (tai Master) päälle (“1”, ON).

MUISTITOIMINTA

Voit käyttää tätä ominaisuutta hyödyksesi esim silloin, kun haluat ohjata valot päälle ja pois yhdestä mekaanisesta kytkimestä esim. huoneen seinällä. Tämä helpottaa valojen käyttöä. Kaikki vastaanottimet tallettavat muistiinsa viimeiset asetukset. Tälläisiä asetuksia ovat 4MZ-sarjassa mm. himmennystaso, värilämpötila, valittu väri tai RGB ohjelma. Perinteinen mekaaninen yksinkertainen tai radio-ohjaukseen perustuva etäkytkin voidaan kytkeä katkaisemaan 4MZ-sarjan vastaanottimien jännitesyöttö. Kauko-ohjaimia tarvitset siis vain silloin, kun haluat säätää valojen asetuksia.

ALUEIDEN MUODOSTAMINEN

Alueet muodostetaan omien tarpeittesi mukaisesti. Alueita voi olla 1-4 kpl. Alueet voidaan yksinkertaisesti muodostaa niin, että esim. alue 1 on olohuoneen epäsuora valo takaseinällä ja alue 2 on olohuoneen epäsuora valo etuseinällä, jossa on TV. Tällöin valoja voidaan säätää erikseen tai samaan aikaan samalla kauko-ohjaimella.

Yksi lähetin voidaan parittaa rajattomaan määrään vastaaottimia. Yhteen vastaanottimeen voidaan kuitenkin parittaa vain neljä eri lähetintä.

MUUTA
Takuu 2 vuotta
Seinäteline on tilattava erikseen.

Tiedot perustuvat vuoden 2019 tilanteeseen. Pidämme oikeuden tietojen ja teknisten ominaisuuksien muuttamiseen, koska tuotteet kehittyvät jatkuvasti.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.16 kg
Mitat 0.05 × 0.1 × 0.03 m
Himmenyksen säätötapa

Kauko-ohjaimella (langaton)

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Kotelointiluokka

IP20 (Avoin)

Liittyvät tuotteet