200 cm ripustettava pyöreä alumiiniprofiili. Halkaisija 30 mm. Roikkuvaloksi esim. työpisteiden päälle. Sisältää asennusvaijerit.

TUOTEKOODI: AP30302M

49,80 40,16 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): AP30302M Osasto:

Kuvaus

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili. Asennus kattoon roikkumaan. Voit käyttää tässä profiilissa valolähteenä kaikka LED nauhojamme. Diffusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään joten voit käyttää lisätarvikkeina olevia liitosjohtoja.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. kasvihuone). Profiilin sisään mahtuu myös vesitiiviit IP67 ja IP68 luokan LED nauhamme.

Alumiiniprofiili kiinnitetään mukana toimitettavilla ripustusvaijereilla, jotka asennetaan kattoon. Yleistä lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tämän profiilin sisällä voidaan käyttää LED nauhaa jossa on 300 LED:iä / 500 cm. Jos haluat valotehoa oikein paljon, käytä mallia jossa on 1200 LED komponenttia / 500 cm. Näitä 1200 kpl / 500 cm nauhoja ovat mm.

Huomaa myös, että profiilin sisään mahtuu kaksi 10 mm nauhaa rinnan. On suositeltavampaa käyttää kahta maltillisempaa nauhaa (esim. kaksi kpl 300 LED /5m) rinnan kuin yhtä huomattavasti tehokkaampaa, koska LED komponentin jäähdytys on tehokkaampaa kun pinta-ala on suurempi.

Toimitus sisältää:

  • Pyöreän alumiiniprofiilin
  • Pölysuojan eli diffusorin
  • Päätypalat (reiällinen ja reiätön)
  • Ripustusvaijerit

Lisätiedot

Paino 0,26 kg
Mitat 0,03 × 2,05 × 0,02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Riippuasennettava (esim. vajereilla)

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

2000

Leveys (mm)

30

Korkeus (mm)

30

Mekaniikan väri

Alumiini (maalattavissa)