ALENNUKSESSA

Seinään uppoasennettava musta kosketuspaneelillinen himmennin LED-nauhoille. 12-24V. Max virta 8A. EOL. Tuote: DIMTCHB1CH

TUOTEKOODI: DIMTCHB1CH

24,90 

Seinään uppoasennettava musta kosketuspaneeli-himmennin (TM06, EOL). Säätö liukupalkkia koskettamalla. 12-24V. Max virta 8A. Koko 80x80mm, upotussyvyys 32 mm

Varasto loppu

Kuvaus

Lasipintainen kosketuksella ohjattava seinään asennettava musta himmennin LED-nauhoille jossa on monia etuja verrattuna moniin muihin himmentimiin. Ohjain ohjaa valot päälle ja pois päältä rauhallisesti valotasoa nostamalla tai laskemalla, jolloin valojen käyttö on erittäin miellyttävää. Ohjaimen käyttö on myös helppoa ja vaivatonta, ja se kykenee ohjaamaan monia LED valoja yhtä aikaa. Voidaan asentaa normaaliin kojerasiaan uppoasennuksena. Suosittu malli myös ajoneuvokäyttöön (asuntoautot ja matkailuautot sekä veneet).

Pulssisuhteella toimiva kosketuspaneelilla ohjattava himmennin tuotteille, jotka toimivat suoraan 12-24 V tasajännitteellä eli niissä ei ole ohjainta sisällä. Himmenystä voidaan ohjata liu’uttamalla sormella paneelissa olevaa palkkia pitkin tai painamalla sormella nuolinäppäimiä. Myös valot laitetaan päälle koskettamalla paneelia.

Poistotuote, rajoitettu märä. Tähän hintaan niin kauan kuin varastoa riittää.

TEKNISET TIEDOT:
Käyttöjännite: 12…24 V (96…192 W)
Maksimi kuorma koko toimintajännitealueella : 8 A

Jos tarvitaan suurempaa ohjausvirtaa, käytä lisänä tähän tarkoitettua erillistä tehovahvistinta VSAMP1CH, jonka avulla voit kasvattaa himmentimen ohjauskykyä lähes rajattomasti.

Toimintalämpötila -20…60 astetta
Kotelointiluokka IP20
Mekaaninen koko 80 x 80 x 42 mm
Upotussyvyys 32 mm
Paino noin 125 g (myyntipakkauksineen 185 g)

Himmennys lähes portaattomasti sormella liuttamalla.

Voidaan asentaa uppo- tai pintakojerasiaan. Ei tarvitse erillistä asennuskehystä. Katso lisäkuvista lisätietoa kotelovaihtoehdoista. Jako- / kojerasioista sopivia ovat esimerkiksi Exxact ALN223 (sähkönumero 2418131). Kojerasiaa tarvitaan mahdollisesti ainoastaan silloin, kun sähköjohtojen putkitus halutaan kiinnittää kojerasiaan. Koska himmennin toimii pienjännitteellä, ei määräysten mukaan tarvita erillistä jakorasiaa. Lisäkuvissa on kuva näistä rasioista.

Himmentimen asennus seinän ei tarvitse siis asennusrasiaa, vaan se voidaan asentaa suoraan seinäpintaan tekemällä seinään sopivan kokoinen aukko ja kiinnittämällä himmennin suoraan seinäpintaan himmentimen kotelossa olevien reikien kohdalta. Aukon tulee olla neliömäinen. Pienjännitteellä (alle 50Vdc) toimiva laite ei tarvitse asennusrasiaa eikä johtoja tarvitse putkittaa.

Kosketuspaneeli perustuu kapasitiiviseen paneliin.

Sähkökatkoksen jälkeen ohjain palautuu ohjaamaan sitä tilannetta, mikä oli valittuna ennen sähkökatkosta.

Pulssisuhdeohjaimella voit ohjata maksimivirran rajoissa esim. LED valonauhaa, jolla on teet kätevästi epäsuoraa valoa. Ohjain kytketään jännitelähteen ja LED valonauhan väliin. Pulssisuhdehimmenin himmentää valoja energiatehokkaasti säätämällä LED nauhalle syötettävän tehon tehollisarvoa pulssisuhdetta säätämällä. Säätötaajuus on niin nopea, etteivät valot vilku ja aiheuta päänsärkyä.

KÄYTTÖ

POWER kohtaa koskettamalla valot laitetaan päälle tai pois päältä. Mikään muu toiminne ei laita valoja päälle tai pois. Ohjain muistaa viimeisimmän himmennysasetuksen, eli valot syttyvät viimeksi valitulla himmennystasolla. Yli kolmen sekunnin painallus kytkee kosketukset vahvistavan merkkiäänen päälle/pois.

Nuolinäppäimet (ylös/alas) säätävät himmennystasoa tai ohjelman nopeutta riippuen laitteen tilasta. Himmennystasoja 235, nopeustasoja 100.

Liukupalkki. Liukua koskettamalla tai sormea liukua pitkin liikuttamalla säädetään valon kirkkautta. Kirkkauden voi asettaa suoraan tietylle tasolle koskettamalla haluttua kohtaa palkista.

Nuolinäppäimet (vasen/oikea) kelaavat vilkkuohjelmia (8 ohjelmaa). Normaali staattinen tila palautuu kun kosketetaan liukupalkkia.

Erillistä suomenkielistä ohjetta ei ole, vaan kaikki oleellinen on kerrottu tässä tuotekortissa. Mukana toimitetaan englanninkielinen käyttöohje.

Lisätiedot

Paino 0.19 kg
Mitat 0.12 × 0.12 × 0.05 m

Saatat myös pitää...