Seinään uppoasennettava valkoinen kosketuspaneelillinen himmennin (TM-06E-W). 12-24V. Max virta 8A.

35,00 28,23 

Seinään uppoasennettava valkoinen kosketuspaneelillinen himmennin lasilevyllä (TM-06E-W). 12-24V. Max virta 8A. Koko 80x80mm, upotussyvyys 53 mm

Tuotetiedot

Tuotekoodi DIMTCHE1CHW
Lisätiedot Takuu 24 kk

16 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Lasipintainen kosketuksella ohjattava seinään asennettava himmennin jossa on monia etuja verrattuna moniin muihin himmentimiin. Ohjain ohjaa valot päälle ja pois päältä rauhallisesti valotasoa nostamalla tai laskemalla, jolloin valojen käyttö on erittäin miellyttävää. Ohjaimen käyttö on myös helppoa ja vaivatonta, ja se kykenee ohjaamaan monia LED valoja yhtä aikaa. Voidaan asentaa normaaliin kojerasiaan uppoesennuksena.

Pulssisuhteella toimiva kosketuspanelilla ohjattava himmennin tuotteille, jotka toimivat suoraan 12-24 V tasajännitteellä eli niissä ei ole ohjainta sisällä. Himmennys voidaan ohjata kosketuksella lasisen levyn alaosassa olevasta palkista (harmaataso) tai portaattomasti sivusuuntiin olevista nuolinapeista. katso tarkemmat toiminteet lisäkuvissa olevasta ohjeesta (englanninkielinen).

TEKNISET TIEDOT:
Käyttöjännite: 12…24 V (96…192 W)
Maksimi kuorma koko toimintajännitealueella : 8 A
Jos tarvitse suurmpaa ohjausvirtaa, käytä lisänä tähän tarkoitettua erillistä tehovahvistina VSAMP1CH, jonka avulla voit kasvattaa himmentimen ohjauskykyä lähes rajattomasti.
Toimintalämpötila -20…60 astetta
Kotelo IP20
Mekaaninen koko 81 x 81 x 42 mm. Upotussyvyys 30 mm.
Paino noin 125 g (myyntipakkauksineen 185 g)

Himmennys lähes portaattomasti sormella liuttamalla.

Valittavissa äänetön tai äänellinen muoto. Äänellisessä toimintamoodissa kuuluu vaimea lyhyt piippaus, kun himmennin hyväksyy kosketuksen.

Voidaan asentaa uppo- tai pintajakorasiaan. Kojerasiaa tarvitaan mahdollisesti ainoastaan silloin, kun sähköjohtojen putkiutus halutaan kiinnittää kojerasiaan. Koska himmennin toimii pienjännitteellä, ei määräysten mukaan tarita erillistä jakorasiaa.

Kosketuspaneli perustuu kapasitiiviseen paneliin.Toimii myös kosteana.

Sähkökatkoksen jälkeen ohjain palautuu ohjaamaan sitä tilannetta, mikä oli valittuna ennen sähkökatkosta.

Pulssisuhdeohjaimella voit ohjata maksimivirran rajoissa esim. LED valonauhaa, jolla on teet kätevästi epäsuoraa valoa. Ohjain kytketään jännitelähteen ja LED valonauhan väliin. Pulssisuhdehimmenin himmentää valoja energiatehokkaasti säätämällä LED nauhalle syötettävän tehon tehollisarvoa pulssisuhdetta säätämällä. Säätötaajuus on niin nopea, etteivät valot vilku ja aiheuta päänsärkyä.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.08 kg
Mitat 0.12 × 0.12 × 0.05 m