ALENNUKSESSA

Seinään uppoasennettava valkoinen kosketuspaneelillinen himmennin LED-nauhoille. 12-24V. Max virta 8A. EOL. Tuote: DIMTCHE1CHW

TUOTEKOODI: DIMTCHE1CHW

24,90  20,08 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa

Kuvaus

Lasipintainen kosketuksella ohjattava seinään asennettava valkonen himmennin LED nauhoille jossa on monia etuja verrattuna moniin muihin himmentimiin. Ohjain ohjaa valot päälle ja pois päältä rauhallisesti valotasoa nostamalla tai laskemalla, jolloin valojen käyttö on erittäin miellyttävää. Ohjaimen käyttö on myös helppoa ja vaivatonta, ja se kykenee ohjaamaan monia LED valoja yhtä aikaa. Voidaan asentaa normaaliin kojerasiaan uppoesennuksena.

Pulssisuhteella toimiva kosketuspanelilla ohjattava himmennin tuotteille, jotka toimivat suoraan 12-24 V tasajännitteellä eli niissä ei ole ohjainta sisällä. Himmennys voidaan ohjata kosketuksella lasisen levyn alaosassa olevasta palkista (harmaataso) tai portaattomasti sivusuuntiin olevista nuolinapeista. katso tarkemmat toiminteet lisäkuvissa olevasta ohjeesta (englanninkielinen).

Poistotuote, rajoitettu märä. Tähän hintaan niin kauan kuin varastoa riittää.

TEKNISET TIEDOT:
Käyttöjännite: 12…24 V (96…192 W)
Maksimi kuorma koko toimintajännitealueella : 8 A
Jos tarvitse suurmpaa ohjausvirtaa, käytä lisänä tähän tarkoitettua erillistä tehovahvistina VSAMP1CH, jonka avulla voit kasvattaa himmentimen ohjauskykyä lähes rajattomasti.
Toimintalämpötila -20…60 astetta
Kotelo IP20
Mekaaninen koko 81 x 81 x 42 mm. Upotussyvyys 30 mm.
Paino noin 125 g (myyntipakkauksineen 185 g)

Himmennys lähes portaattomasti sormella liuttamalla.

Valittavissa äänetön tai äänellinen muoto. Äänellisessä toimintamoodissa kuuluu vaimea lyhyt piippaus, kun himmennin hyväksyy kosketuksen.

Voidaan asentaa uppo- tai pintajakorasiaan. Kojerasiaa tarvitaan mahdollisesti ainoastaan silloin, kun sähköjohtojen putkiutus halutaan kiinnittää kojerasiaan. Koska himmennin toimii pienjännitteellä, ei määräysten mukaan tarvita erillistä jakorasiaa.

Kosketuspaneli perustuu kapasitiiviseen paneeliin.

Sähkökatkoksen jälkeen ohjain palautuu edelliseen käyttötilaan.

Pulssisuhdeohjaimella voit ohjata maksimivirran rajoissa esim. LED valonauhaa, jolla on teet kätevästi epäsuoraa valoa. Ohjain kytketään jännitelähteen ja LED valonauhan väliin. Pulssisuhdehimmenin himmentää valoja energiatehokkaasti säätämällä LED nauhalle syötettävän tehon tehollisarvoa pulssisuhdetta säätämällä. Säätötaajuus on niin nopea, etteivät valot vilku ja aiheuta päänsärkyä.

Lisätiedot

Paino 0,08 kg
Mitat 0,12 × 0,12 × 0,05 m