ALENNUKSESSA

Välijohto 5 cm värilämpötilasäädettävälle LED-nauhalle esim. kulman tekoon. Tuote FA2D10M5

TUOTEKOODI: FA2D10M5-OLD

1,50 

Välijohto 5 cm säädettävän värilämpötilan LED nauhoille

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): FA2D10M5-OLD Osasto:

Kuvaus

5 cm välijohto (3 johtoa) pikaliittimellä 10 mm leveille värilämpötilaltaan säädettäville LED nauhoillemme. Helppo liittää ilman työkaluja.

HUOM! Liitin ei sovellu kaikista tihempiin LED nauhoihin (96 LED:iä / metri), koska nauhan LED komponetti on niin lähellä liitospistettä, ettei liittimelle ole tilaa.

Huomaa myös, ettet voi käyttää liitintä katkaisupisteessä jossa LED nauhassa on siinä kohtaa juotos.

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN

Avaa valkoinen liitin esim. kynttä tai pientä ruuvimeisseliä apuna käyttäen. Liittimen sivussa on lukko. Älä murjo lukkoa, koska se voi murtua helposti.

Huomioi keskenään liittämiesi nauhojen välinen nastajärjestys ja polariteetti. Tarkista että nauhojen välinen polariteetit vastaavat toisaan eli nauhojen vastaavat nastat (C, M ja V+) tulevat kytkeytyksi toisiinsa.

Älä poista tarran suojaa liittimmen kohdalta

Työnnä nauha liitimeen. Nauhan yläpinta, jossa on LED komponentit, tulevat sille puolelle missä liittimessä on metallikoskettimet. Nauha työnnetään liitinrungon ja koskettimien väliin.

Kun nauha on täysin pohjassa, varmista että nauhassa olevat kuparitäplät osuvat keskelle liittimen pinnien liitospistettä.

Lukitse liitin painamalla kansi kiinni. Varmista että kannen lukko lukittuu. Kansi toimii liittimessä vedonpoistajana, sillä ei ole merkitystä liitoksen toimivuudessa, jos LED nauha ei pääse liikkumaan liitoksessa.

Tarran suojan poistaminen vaikeuttaa liittämistä, mutta se ei estä sitä.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 0.03 × 0.1 × 0.02 m
Pituus (mm)

50

Saatat myös pitää...