Valolistan sisään asennettava himmennin / katkaisija LED nauhoille. 12-24 Vdc.

TUOTEKOODI: SR2901S

29,80 24,03 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme, ei sitä ole toistaiseksi saatavissa lisää. Käytä uudempaa korvaavaa tuotettamme.

Varastossa

Kuvaus

Valolistan sisään asennettava himmennin LED nauhoille. Voit käyttää tätä tuotetta (SR-2901) listan sisäään asennettavan LED-nauhan himmentimenä / katkaisijana. Listan sisämitta minimissään tulee olla 10 mm ja paksus maksimissaaan 12 mm.

SR-2901 on ns. valolistan himmennin. Valolista koostuu LED-nauhasta, joka on asennettu jonkun alumiiniprofiilimme sisään. SR-2901 toimiii sormen kosketuksella ohjattava LED-nauhan himmennin joka voidaan asentaa alumiinisen LED listan sisään (OHJE: LED-nauhan asennus listaan).   SR-2901 toimii himmentimen lisäksi myös valokytkimenä.

Valolistan himmennin, käyttökohteita

Voit käyttää tätä himmennintä / valokytkintä esim. keittiön välitilan valojen katkaisijana ja himmentimenä. Sopii käytettäväksi kaikkien yksiväristen LED nauhojemme kanssa. SR2901 on loistava tuote asennuspaikkoihin, joissa kytkimen asennus ja sijoitus on ongelma. SR-2901 himmenintä ohjataan koskettamalla sormella alumiinilistan suojakantta kohtaan, jossa on himmentimen kosketinjousi. Tämä osoitetaan pienellä sinisellä merkkivalolla, joka näkyy suojakannen (diffusori) läpi.

Miten se toimii

Koskettamalla alumiiniprofiilin diffusorin läpi näkyvää sinistä valoa, saat ohjattua valot päälle ja pois päältä. Koskettamalla valon osoittamaan kohtaan pidempään, toimii kytkin himmentimenä, kun valot ovat jo päällä. Himmennin muistaa viimeisen himmennystason, joten valot sytytetään pehmeästi edelliseen himmennystasoon. Myös valojen sammutus tapahtuu pehmeästi. Valojen päälle kytkeytyminen tapahtuu nopeammin kuin sammutus, valojen sammutus tapahtuu pehmeästi himmentyen, se kestää maksimissaan noin 1 sekuntia. Tämä lisää käyttömukavuutta.

Himmennys toimii push-dim periaatteen mukaan, eli se säätyy aina vain toisesta laidasta toiseen laitaan, esim. himmeimmästä kirkkaimpaan. Kun himmennyksen äärilaita on saavutettu (esim himmein taso), se jää siihen eli himmennystä ei lähdetä säätämään toiseen suuntaan automaattisesti. Himmennys lähtee säätymään toiseen äärilaitaan vasta, kun edellisen säädön ohjaama kosketus loppuu ja kosketus tehdään uudestaan Tämä helpottaa maksimiarvojen löytämistä.

Tekniset tiedot

  • Käyttöjännite 12…24 Vdc
  • Maksimi ohjausvirta 3 A
  • Leveys 12 mm. Pituus 50 mm.
  • Portaaton himmennys.
  • Sopii erittäin hyvin kaikkiin vähintään 10 mm leveisiin (sisäleveys) alumiiniprofiileihimme (esim. AP1708 ja APV1709)

Himmennys toimii energiatehokkaalla PWM tekniikalla (PWM = Pulse width modulation).

Tuote toimii yleisesti myös voimakkaiden IR lähteiden lähellä (mm. keraaminen liesitaso). Toiminta perustuu kapasitanssin mittaamiseen.

Katso asennusohje lisäkuvista. Tuote on erittäin helppo asentaa. Parhaan lopputuloksen saaminen edellyttää kuitenkin juotoskolvin käyttöä, jotta tämä tuote saadaan mahdollisimman lähelle LED nauhaa. Tuote on tarkoitettu ensisijaisesti asennettavaksi alumiiniprofiiliin (diffusorilla) ohjaamaan LED valonauhaa.

Tuotteella on 2 vuoden takuu. Takuusta vastaa maahantuoja Limic Oy.

Lisätiedot

Paino 0,01 kg
Mitat 0,1 × 0,1 × 0,05 m
Käyttöjännite (volttia)

12-24

Himmenyksen säätötapa

Käden kosketuksella (Touch)

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Kotelointiluokka

IP20 (Avoin)

Saatat myös pitää...