Pienikoinen vesitiivis (IP66) jännitelähde 12V/30W (2,5A). Koko 165x29x20 mm

TUOTEKOODI: V12030
Varastossa olevien tuotteiden tilaukset ennen klo 12 toimitetaan vielä saman päivän aikana. Ilmaisen toimituksen raja on 200€. Yli 100€ tilauksesta saat toimitusmaksusta 50% alennuksen.

32,00 25,81 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): V12030 Osasto:

Kuvaus

HOIKKA 12 V / 30 W JÄNNITELÄHDE

CE hyväksytty yleiskäyttöinen vesitiivis (IP66) jännitelähde sisäkäyttöön. Laitteen suojausluokka on 1 (suojamaadoitettava). Tämä ei ole ohjain, vaan jännitelähde joka antaa ulos laadukasta tasajännitettä. Jännitelähde soveltuu jännitelähteeksi esim. LED nauhoille ja listoille. Jännitelähteen ja nauhan väliin on mahdollista kytkeä himmennin (pulssisuhdehimmennin, PWM), jolloin kaikkia LED nauhojamme voidaan myös himmentää. Tämä jännitelähde sopii parhaiten kiinteisiin asennuksiin.

TEKNISET TIEDOT:

Tulojännite 100…240 Vac (50/60 Hz)
Ottovirta (jatkuva) n. 0,13 A (@ 230 Vac)
Ottovirta ilman kuormaa Hyötysuhde n. 87…92 %
Lähtöjännite 12 Vdc
Lähtövirta 2,5 A
Lähtöteho (max. kuorma): 30 W

Jännitelähteen lähtö on ylivirta- ja oikosulkusuojattu

MEKAANISET TIEDOT JA MITAT:

Kotelon materiaali: alumiini, muoviset päädyt.
Koko 165x29x20 mm
Paino 0,21 kg

LIITÄNTÄKAAPELI (230 Vac):

Kaapelin eristeen materiaali: PVC (vain sisäkäyttö sallittu)
Halkaisija n. 7 mm

MUUT YMPÄRISTÖOLOSUHTEET:

Käyttölämpötila 5…+55 astetta (C)
Kotelointiluokka: IP66
Suojaukset: oikosulku, ylikuorma ja ylilämpösuojattu

Kotelon maksimi lämpötila (tc) 40 asteen ympäristölämpötilassa: 65 astetta.

JÄNNITELÄHTEEN SUOJAUSLUOKKA

Jännitelähteen suojasuluokka on I eli jännitelähteessä suojaus on toteutettu peruseristyksen avulla. Kytke aina tulojohdon kelta-vihreä johto suojamaahan. Suojamaadoitus suojaa jännitelähteen sisäiselle jännitteelle alttiit metalliosat (kotelo), jotka peruseristyksen vikaantuessa voivat tulla jännitteelliseksi ja aiheuttaa vaarallisia sähköiskuja. Suojamaadoitukseen käytetään jännitelähteen liitosjohdossa olevaa kelta-vihreää johdonta, joka kytketään aina sähkönsyötön kelta-vihreään johtoon. Kiinteän kytkennän saa tehdä vain alan ammattilainen.

ASENNUSTIEDOT:

Tulojohto: kiinteä n. 20 cm johto, avoin PVC eristeinen joka ei sovellu ulkoasennuksiin (PVC johto ei taivu pakkasessa ja ulkoasennus on kielletty). Huomioi laitteen asennuksessa 230 Vac jännitteeseen vallitsevat asennusmääräykset. Kiinteitä asennuksia saa tehdä vain alan ammatilainen. Tulojohdon päät on tinattu. Huomio tämä asennuksen yhteydessä. Tinattua johtoa ei saa kytkeä sellaisenaan ruuvilla kiristyvään liittimeen. Käytä jousikuormitteista liitintä tai poista tinaus liitosjohdosta katkaisemall se riittävän kaukaa tinauskohdasta. Huomio, että tina on saattanut imeytyä johdon sisään. Tee ruuviliitokset vallitsevien ohjeiden mukaan. Käytä tarvittaessa ruuviliitoksien yhteydessä puristettavia metalliholkkeja, jolloin et kytke säikeistä johtoa suoraan ruuvin paianamaksi. Voit käyttää tämän tuotteen kanssa myös pistotulppaa. Huomio, että liitosjohtojen liitokset täytyy tehdä ja suojata asianmukaisesti huomioiden vallitsevat sähköturvallisuusmääräykset.

Lähtöjohto: kiinteä, noin 20 cm, avoin PVC-kaapeli kahdella johtimella (0,5 mm2). Johdon päät on tinattu, joten suosittelemme käyttämään jousikuormitteista liitintä. Jousikuormitteisia liittimiä on ostettavissa verkkokaupastamme, tuoteryhmä Vipurasialiittimet. Sokeripalaa emme suosittele käytettäväksi missään tapauksessa. Matalajännitekytkentöjä saa tehdä asiaan hyvin perehtynyt henkilö.

Jännitelähde voidaan kiinnitää ruuveilla. Kotelossa on paikat ruuveille (eivät sisälly toimitukseen). Kotelon reikä on soikea, noin n. 4×8 mm, materiaalipaksuus kysiesessä kohdassa n. 2,5 mm.

KÄYTTÖ:

Jännitelähdettä voidaan käyttää ns. teholähteenä (muunatajana) lähes kaikille LED valoille (esim. LED listat, LED nauhat, LED polttimot). Jännitelähde ei ole LED -ohjain (virtaohjain), joten jotkut LED valot saattavat vaatia tämän lisäksivielä LED virtaohjaimen.

Hyväksynnät, CE merkin peruste:

Täyttää Euroopan Unionin vaatimuksen EN61347 (SELV).

Declaration of conformity, valmistajan vaatimustenmukaisuustodistus (CE), on saatavissa joko maahantuojan kotisivuilta tai erikseen kysymällä. Myös alla oleva suora linkki voi toimia, jos olemme ehtineet korjata sen verkkokaupan täydellisen uudistuksen jälkeen.

* Testaajana SGS. Täyttää vaatimukset IEC61347-2-13:2006, ISO/IEC 65.
* Testaajana CEST. Täyttää vaatimukset IEC 61347-2-13:2006 ja IEC 61347-1:200

Tiedot perustuvat vuoden 2019 tilanteeseen. Tuotteen tekniset tiedot voivat muuttua jatkuvan tuotekehityksen takia.

Lisätiedot

Paino 0,228 kg
Mitat 0,3 × 0,04 × 0,03 m
Käyttöjännite (volttia)

230

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Teho2 (W)

30

Lähtöjännite

12

Lähtövirta

2,5

Kotelointiluokka

IPX6 (vesitiivis)

Teho1 (W)

30