Jännitelähde 24V, 60W (2,5A). Erittäin pienen kokoinen: 210x31x22mm. Vesitiivis (IP66). Tuote V24060

TUOTEKOODI: V24060

49,00 39,52 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

TUOTETTA TULOSSA LISÄÄ VARASTOON NOIN VIIKOLLA 50-51.

 

 

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): V24060 Osasto:

Kuvaus

CE hyväksytty yleiskäyttöinen vesitiivis (IP66) jännitelähde sisäkäyttöön. Laitteen suojausluokka on 1 (suojamaadoitettava). Tämä ei ole ohjain, vaan jännitelähde joka antaa ulos laadukasta 24 V tasajännitettä. Jännitelähde soveltuu jännitelähteeksi esim. LED nauhoille ja listoille. Jännitelähteen ja nauhan väliin on mahdollista kytkeä himmennin (pulssisuhdehimmennin, PWM), jolloin kaikkia LED nauhojamme voidaan myös himmentää. Tämä jännitelähde sopii parhaiten kiinteisiin asennuksiin ja sallittu vain sisäkäyttöön liitosjohdon materiaalin takia (PVC).

Jos tämä tuote on loppu, käytä korvaavana tuotteena Meanwell:in LPV6024 jännitelähdettä.

TEKNISET TIEDOT

Tulojännite 100…240 Vac (50/60 Hz)
Ottovirta (jatkuva) n. 0,3 A (@ 230 Vac)
Hyötysuhde n. 90…92 %
Lähtöjännite 24 Vdc
Lähtövirta 2,5 A
Lähtöteho (max. kuorma): 60 W
Kotelon materiaali: alumiini, muoviset päädyt.
Koko 210 x 31 x 22 mm
Paino 0,29 kg

Jännitelähteen lähtö on ylivirta- ja oikosulkusuojattu.

SISÄKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN MALLIN TIEDOT:

Kaapelin eristeen materiaali: PVC (vain sisäkäyttö sallittu)
Halogeenivapaa
Halkaisija 7 mm

ULKOKÄYTTÖÖN SOVELTUVAN MALLIN TIEDOT:

Saatavana vain erillisestä tilauksesta. Minimimäärä 50 kpl.

Kaapelin eristeen materiaali: silikoni
Kapelin tyyppi / luokka: H05SS-F 3G0.75 (EN 50525-2-83)
Kestää kuumuutta ja pakkasta (-40…+180 astetta)
Hyvä UV kestävyys
Halogeenivapaa
Kestää liekkejä
Halkaisija 7 mm

MUUT YMPÄRISTÖOLOSUHTEET:

Käyttölämpötila -30…+55 astetta Celsiusta (huomio liitäntäjohdon mahdollinen rajoite)
Kotelointiluokka: IP66
Suojaukset: oikosulku, ylikuorma ja ylilämpösuojattu

Kotelon maksimi lämpötila (tc) 40 asteen ympäristölämpötilassa: 65 astetta.

JÄNNITELÄHTEEN SUOJAUSLUOKKA:

Jännitelähteen suojausluokka on I eli jännitelähteessä suojaus on toteutettu peruseristyksen avulla. Kytke aina tulojohdon kelta-vihreä johto suojamaahan. Suojamaadoitus suojaa jännitelähteen sisäiselle jännitteelle alttiit metalliosat (kotelo), jotka peruseristyksen vikaantuessa voivat tulla jännitteelliseksi ja aiheuttaa vaarallisia sähköiskuja. Suojamaadoitukseen käytetään jännitelähteen liitosjohdossa olevaa kelta-vihreää johdinta, joka kytketään aina sähkönsyötön kelta-vihreään johtoon. Kiinteän kytkennän saa tehdä vain alan ammattilainen.

ASENNUSTIEDOT:

Tulojohto: kiinteä n. 20 cm johto, avoin (eli ei liitintä) kolminapainen kaapeli. Huomioi laitteen asennuksessa 230 Vac jännitteeseen vallitsevat asennusmääräykset. Kiinteitä asennuksia saa tehdä vain alan ammatilainen. Tulojohdon päät on tinattu. Huomio tämä asennuksen yhteydessä. Tinattua johtoa ei saa kytkeä sellaisenaan ruuvilla kiristyvään liittimeen. Käytä jousikuormitteista liitintä tai poista tinaus liitosjohdosta katkaisemalla se riittävän kaukaa tinauskohdasta. Huomio, että tina on saattanut imeytyä johdon sisään. Tee ruuviliitokset vallitsevien ohjeiden mukaan. Käytä tarvittaessa ruuviliitoksien yhteydessä puristettavia metalliholkkeja, jolloin et kytke säikeistä johtoa suoraan ruuvin painamaksi. Voit käyttää tämän tuotteen kanssa myös pistotulppaa. Huomio, että liitosjohtojen liitokset täytyy tehdä ja suojata asianmukaisesti huomioiden vallitsevat sähköturvallisuusmääräykset.

Lähtöjohto: kiinteä, noin 20 cm, avoin PVC-kaapeli kahdella johtimella (0,5 mm2). Johdon päät on tinattu, joten suosittelemme käyttämään jousikuormitteista liitintä. Jousikuormitteisia liittimiä on ostettavissa verkkokaupastamme, tuoteryhmä Vipurasialiittimet. Sokeripalaa emme suosittele käytettäväksi missään tapauksessa. Matalajännitekytkentöjä saa tehdä asiaan hyvin perehtynyt henkilö.

Jännitelähde voidaan kiinnitää ruuveilla. Rungossa on paikat ruuveille (eivät sisälly toimitukseen). Kiinnityskorvakkeen reikä on soikea, noin n. 4×8 mm, materiaalipaksuus kyseisessä kohdassa n. 2,5 mm.

KÄYTTÖ:

Jännitelähdettä voidaan käyttää ns. teholähteenä (muuntajana) lähes kaikille LED valoille (esim. LED listat, LED nauhat, LED polttimot). Jännitelähde ei ole LED -ohjain (virtaohjain), joten jotkut LED valot saattavat vaatia tämän lisäksi vielä LED virtaohjaimen.

Hyväksynnät, CE merkin peruste:

Täyttää Euroopan Unionin vaatimuksen EN61347 (SELV).

Declaration of conformity, valmistajan vaatimustenmukaisuustodistus (CE), on saatavissa joko maahantuojan kotisivuilta tai erikseen kysymällä.

* Testaajana SGS. Täyttää vaatimukset IEC61347-2-13:2006, ISO/IEC 65.
* Testaajana CEST. Täyttää vaatimukset IEC 61347-2-13:2006 ja IEC 61347-1:200

Tiedot perustuvat vuoden 2021 tilanteeseen. Tuotteen tekniset tiedot voivat muuttua jatkuvan tuotekehityksen takia.

Lisätiedot

Paino 0,310 kg
Mitat 0,26 × 0,06 × 0,04 m
Käyttöjännite (volttia)

230

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Teho2 (W)

60

Lähtöjännite

24

Lähtövirta

2,5

Kotelointiluokka

IPX6 (vesitiivis)

Teho1 (W)

60

Saatat myös pitää...