WiFi-RF silta/ohjain.

TUOTEKOODI: SR2818WIN

109,00 

SR-2818WIN on Joustava sarjan Wifi – RF -silta, jonka avaulla voit ohjata valojasi älypuhelimella. Kytketään kodin WiFI verkkoon.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

SR2818WIN on Joustava sarjan Wifi – RF -silta, jonka avaulla voit ohjata valojasi älypuhelimella/tabletilta (iOs ja Android)

Käyttöjännite: 230 Vac (erillinen jännitelähde, kuuluu toimitukseen)
Ohjaus: Kaukosäätö Joustava sarjan ohjaimiin
Mitat: 85mm x 110mm x 24mm
Asennus: Pinta-asennus
IP-luokka: 20
Käyttölämpötila: 0 – +40
Toiminta-alue Joustava sarjan vastaanottimista 20 m

SR2818WIN kytketään kodin langattomaan WiFi verkkoon. Kytkennän voit tehdä joko LAN kaapelilla (langallinen) tai langattomasti WiFi rajapinnassa. Sen jälkeen kytkeydyt älypuhelimellasi / tabeltilla normaalisti kotisi WIFi verkkoon ja voit ohjata Joustava sarjan ohjaamia valoja samalla kun surfaat Internetissä. SR2818WIN muuntaa älypuhelimen WiFi verkon kautta antamat valo-ohjauksen Joustava sarjan ymmärtämäksi radiolähetteeksi. Tietoturvallisuudesta huolehtii pääosin kotisi reititin.

Lataa ilmainen EasyLighting- sovellus mobiililaitteeseen, jonka jälkeen voit ohjata WiFin kautta valaistusta IOS ja Android- käyttöjärjestelmien kanssa muiden kaukosäätimien ja mekaanisten push-DIM kytkimien rinnalla. EasyLighting- sovelluksen löydät esimerkiksi App Storesta tai Play kaupasta.

Hyväksynnät:
– CE
– FC
– RoHS yhteensopiva

Lisätiedot

Paino 0.08 kg
Mitat 0.1 × 0.1 × 0.07 m

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “WiFi-RF silta/ohjain.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...