Philips LED nauha, Hue LightStrips Plus. Liitosjohto ja kulman tekemiseen sopiva välijohto

Philips LED nauha Hue LightStrips Plus on tiheä riviliitin. Philips LED nauha Hue LightStrips Plus voidaan liittää muiden valmistaminen Zigbee 3.0 valojen ohjaimiin meiltä saatavan liitosjohdon avulla. Philpis LED nauhaa voit ohjata Philips HUE järjestelmän sijaan myös muilla Zigbee 3.0 yhteensopivilla järjestelmillä. Philips LED nauhan liitintä voidaan käyttää myös Philips HUE LED nauhan liittämiseksi toimittamiimme Zigbee ohjaimiin tämän liittimen + liitosjohdon ansiosta.

Philips HUE LED Stip liitin

Philips LED nauha. Helpoimillaan liittäminen on, kun käytät valmista liitosjohtoamme.

Philips hueled strip liitosjohto

Tarkista kumpaan päähän Philips LED nauhaa liitosjohdon tarvitset. Kuvan Philips LED nauhassa on urosliitin, joten tarvitset liitosjohdon jossa on naarasliitin. Philips LED nauhan johtojärjestyksen näet nauhasta (keltainen kehys).

hue led nauha liitos

Työnnä liitin Philips LED nauhaan ja kytke liitosjohto ohjaimeen.

Philips LED nauha (Hue LightStrips Plus) on kuusinapainen. Liitosjohdossa on yhteinen plusjohdin ja viisi eri miinusnapaa eli oma miinus kullekin värille ja valkoisille. Nämä ovat merkitty nauhaan kirjaimilla R, G, B (R = punainen, G = vihreä, B = sininen) ja valkoisille FW ja C (FW=lämpimämpi, C = kylmempi). Lisäksi kaikille väreille ja valkoiselle on siis yhteinen plus napa (VCC).

Jos et voi asentaa ohjainta kovin lähelle LED-nauhaa, voit jatkaa liitosjohtoamme. Pidemille jatkoille sinun tulee käyttää suurempipoikkipinta-alaista johtoa. Vaadittava poikkipinta-ala riippuu siirrettävästä tehosta ja johdon pituudesta.

Olemme myös tuotteistamassa lyhempää välijohtoa HUE LED nauhalle, joll avoit tehdä mutkan tai 90 asteen kulman.

Tutustu myös älykkäisiin HUE yhteensopiviin Zigbee ohjaus-tuotteisiimme.

Tutustu myös RGB+CCT Zigbee LED nauhoihimme, joiden väriä ja valkoisen sävyä voit muuttaa