Philips Hue LightStrips Plus LED-valonauhan kuusinapainen liitosjohto ja kulman tekemiseen sopiva välijohto

Philips Hue LightStrips Plus -valonauhassa on tiheä riviliitin. Philips Hue LightStrips Plus -valonauha voidaan liittää toimittamiimme Zigbee 3.0 joita voit ohjata myös Philips HUE järjestelmässä tai muilla Zigbee 3.0 yhteensopivilla järjestelmillä. Liitin Philips HUE LED nauhassa on tarkoitettu ensisijaisesti nauhojen liittämiseksi keskenään (nauhan jatkaminen), mutta sitä voidaan käyttää myös Philips HUE LED-nauhan liittämiseksi Zigbee ohjaimeen.

Philips HUE LED Stip liitin

Helpoimillaan liittäminen on, kun käytät valmista liitosjohtoamme.

Philips hueled strip liitosjohto

Tarkista kumpaan päähän nauhaa liitosjohdon tarvitset. Kuvassa Philips HUE LED nauhassa on urosliitin, joten tarvitset liitosjohdon jossa on naarasliitin. Nauhan johtojärjestyksen näet nauhasta (keltainen kehys).

hue led nauha liitos

Työnnä liitin LED nauhaan ja kytke liitosjohto ohjaimeen.

Philips HUE LED nauhassa liitosjohto on kuusinapainen. Liitosjohdossa on yhteinen plusjohdin ja viisi eri miinusnapaa eli oma miinus kullekin värille ja valkoisille. Nämä ovat merkitty nauhaan kirjaimilla R, G, B (R = punainen, G = vihreä, B = sininen) ja valkoisille FW ja C (FW=lämpimämpi, C = kylmempi). Lisäksi kaikille väreille ja valkoiselle on siis yhteinen plus napa (VCC).

Jos et voi asentaa ohjainta kovin lähelle LED-nauhaa, voit jatkaa liitosjohtoamme. Pidemille jatkoille sinun tulee käyttää suurempipoikkipinta-alaista johtoa. Vaadittava poikkipinta-ala riippuu siirrettävästä tehosta ja johdon pituudesta.

Olemme myös tuotteistamassa lyhempää välijohtoa HUE LED nauhalle, joll avoit tehdä mutkan tai 90 asteen kulman.

Tutustu myös älykkäisiin HUE yhteensopiviin Zigbee ohjaus-tuotteisiimme.

Tutustu myös RGB+CCT Zigbee LED nauhoihimme, joiden väriä ja valkoisen sävyä voit muuttaa