Toimistuskulut ja maksutavat

Toimitamme kaikki tilaukset nopeasti Matkahuollon kautta, koska Matkahuolto on luotettavampi kuin posti. Jos tilauksesi kaikki tuotteet löytyvät varastostamme, saamme tilauksesi lähtemään usein jopa saman työpäivän aikana, kuitenkin viimeistään kahden työpäivän sisällä. Mikäli toimituksesi tulee viivästymään täsä, olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman nopeasti.

Matkahuollolla on seuraavat toimistustavat:

  • XXS-paketti​. Kustannustehokkain toimitustapa pienikokoisille, alle 3 cm paksuille lähetyksille. Toimii kuten Lähellä-paketti.  XXS-paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa ja niitä jaellaan myös lauantaisin pääkaupunkiseudulla, Tampereella, Turussa ja Oulussa.
  • XXS luukkuunjakelu. Pienet lähetykset kätevästi suoraan kotiin kaikkialla Suomessa. Lähetykset jaetaan postiluukkuun tai -laatikoon 2-4 päivän kuluessa lähettämisestä. XXS luukkuunjakeluun kuuluu seuranta, eli lähetyksen kulkua voi seurata.
  • Lähellä paketti: toimitetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Lähellä-paketin voi lähettää ja noutaa lähes 2000 Matkahuollon palvelupisteestä, Matkahuoltojen lisäksi myös mm. K-Marketeista, R-kioskeista ja Pakettiautomaateista. Paketin maksmi pituus on 200 cm ja maksimi leveys 60×60 cm. Säilitysaika 7 vrk.
  • Bussipaketti: toimitetaan valitsemaasi Matkahuollon toimipisteeseen joita on Suomessa 400 kpl. Bussipaketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun paketti on noudettavissa. Säilitysaika 7 vrk.
  • Jakopaketti: toimitetaan perille vastaanottajan osoitteeseen arkisin klo 8-16 välisenä aikana ilman erillistä ilmoitusta vastaanottajalle. Paketti kuljetetaan pääsääntöisesti 1 arkivuorokauden kuluessa ja jaetaan vastaanottajalle määränpäähän saapumista seuraavana arkipäivänä. Sopii parhaiten yrityksille.
  • Kotipaketti: Paketti kuljetetaan 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Vastaanottajalle ilmoitetaan saapuvasta paketista tekstiviestillä jakeluajan sopimiseksi. Paketti jaetaan vastaanottajalle jakeluajan sopimista seuraavana arkipäivänä, suurimmissa kaupungeissa myös iltaisin ja viikonloppuisin. Vastaanottajan luvalla paketti voidaan jättää osoitteeseen myös ilman vastaanottajan kuittausta.

Yli 100 euron tilaukset: toimituskulut -50% paketin perusmaksusta Matkahuollon pakettipisteisiin toimitettavsista paketeista.

Yli 200 euron tilaukset: toimituskulut alkae 0 euroa

Verkkokauppamme tarjoaa sinulle eri vaihtoehdot toimitukselle perustuen ostoskorin sisältöön. Hintaan vaikuttaa paino ja pisimmän tuotteen pituus. Yli 200 euron toimitukset toimitamme halvimmalla mahdollisella tavalla eli yleensä Matkahuollon Lähellä pakettina. Vaihtoehtona on kuitenkin myös jako- ja kotipaketti, jos haluat maksusta sellaisen tilata.

Alle 200 euron tilauksien toimitusmaksut:

Verkkokaupan toimituskulut 1.1.2023 lähtien.

Pienet ostokset (kooltaan ja painoltaan) voidaan toimitttaa kirjeitse. Kirjeen postituskulut alkaen 3,6 euroa.

Toimitusnopeus

Toimitamme tilaukset, joiden tuotteet löytyvät vapaana varastostamme, yleensä 1-2 työpäivän sisällä. Yleisesti ennen puoltapäivää tehdyt tilaukset saadaan toimitettua Matkahuollon kautta vielä saman työpäivän aikana.

Loma-aikaan saamme päivän tilaukset lähtemään kuitenkin vasta seuraavana päivänä.

Verkkokauppamme ei näytä aiva reaalikaikaista saldotilannetta, vaan tiedot siirretään erillisenä ajona. Lisäksi joissain saldoissa saattaa olla heittoja. Otamme sinuun kuitenkin yhteyttä mahdollisimman pian, jos toimitus on viivästymässä.

Mikäli sinulle on ehdottoman tärkeää saada tilaus nopeasti, voit aina varmistaa tuotteen saatavuuden jo ennen tilausta. Nopeiten tämä tapahtuu soittamalla meille 020 7579 890. Vastaamme puheluihin aina kun pystymme, joskus myymälässä on ruuhkaa ja emme ehdi vastamaan puhelimeen. Soita myöhemmin uudestaan.

Olemme palveleva kivijalka- ja verkkokauppa. Myös asiakaspalautteiden perusteella.

Maksutavat

Voit maksaa ostokesi käteisellä (käteinen, yleisimmät kortit, mobile maksut) jos olet valinnut toimitustavaksi nouto.

Etämyynnissä maksat tuotteet etukäteen verkkomaksuna. Käytämme Paytrailin maksujen välityspalvelua eli sensitiiviset maksun tiedot (kuten luottokorttisi numero) ei jää tiedostoihimme. Itseasiassa emme edes näitä tietoja saa, vaan niiden hallinnasta huolehtii turvallinen Paytrail (NETS omistaa Paytrailin).

Lue lisää https://www.paytrail.com/kuluttajille