Kauko-ohjattava himmennin LED nauhalle (vastaanotin). Yövalotoiminnalla. 12-24V. Maksimi lähtövirta 10A. Tuote 4MZ1CHRX

TUOTEKOODI: 4MZ1CHRX

24,60 19,84 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 4MZ1CHRX Osasto:

Kuvaus

LED-nauhan kauko-ohjattava himmennin jota ohjaat erikseen myytävällä kauko-ohjaimella. Yhdellä kauko-ohjaimella voit ohjata montaa eri himmennintä ja siksi näitä ei myydä pakettina. Himmennä LED nauhaa helposti 4MZ-järjestelmällä. Voit muodosta neljä eri aluetta  ja ohjata niitä erikseen tai yhtäaikaa. Himmentimessä on on myös yövalo-toiminta. Todella helppokäyttöinen. Valojen pehmeä sytytys ja sammutus.

Himmenninvastaanotin yhdelle värille (esim. valkoiselle LED nauhalle). Tämä himmennin (vastaaotin) vaatii lähettävän kauko-ohjaimen 4MZ2CHTX:n toimiakseen. Kauko-ohjaimen kanssa tämä vastaanotin tukee himmennystä ja yötoimintoa. Tähän vastaanottimeen voidaan parittaa neljän eri lähettintä. Toimintaperiaate tässä himmentimessä on energiatehokas PWM (pulssisuhdehimmennin) ja se soveltuu käytettäväksi kaikikilla vakiojännitteellä (CV) toimivilla tuotteilla kuten LED nauhat.

TEKNISET TIEDOT

Käyttöjännite 12-24 V (tasajännite). Jännitesyöttö joko DC2,1 mm liitännällä tai ruuvattavalla riviliittimellä.

Maksimi lähtövirta on 6 A / kanava (tuotteessa on kaksi rinnakkaista kanavaa), mutta kanavat yhteensä kuitenkin maksimissaan 10 A. Vastaanottimessa on siis kaksi erillistä 6 A lähtöä joiden lähtöteho erikseen on [email protected] ja [email protected] 144W / kanava. Yhteensä kuitenkin koko vastaanottimelle [email protected] ja [email protected] 240W.

Yötoiminto. Yötoiminnossa valot himmennettään niin, että niiden maksimi lähtöteho on 0,4 W.

Muistitoiminto. Jos tältä vastaanottimilta sammutetaan sähköt, niin se muistaa viimeiset asetukset (valotaso, värilämpötila, väri jne) jotka on asetettu ennen sähköjen pois kytkentää ja valot syttyvät näihin asetuksiin sähköjen palautuessa.

Valojen himmennys (dimmer) energiatehokkaalla PWM menetelmällä.

Vastaanottimeen voidaan kytkeä maksimissaan neljä eri lähetintä (kauko-ohjainta).

Mekaaninen koko: 85 x 45 x 22 mm (K x L x S)

Vastaanottimen paino 45 g

Radiotaajuus lupavapaa 2,4 GHz

TOIMINNOT

Tätä vastaanotinta ohjataan kauko-ohjaimella) 4MZ2CHTX joka voi kauko-ohjata tämän vastaanottimen osalta vain valovoimakkuuta. Kaikki toiminnot on kuvattu lähettimen tuotekortissa.

LÄHETTIMEN (KAUKO-OHJAIN) JA VASTAANOTTIMEN (HIMMENNIN) PARITTAMINEN.

Paritus tehdään seuraavasti:

1) Kytke sähköt vastaanottimeen.

2) Paina 3 sekkunin sisällä lähetimen aluevalinnan ON nappia (1). Valitsemasi alue on tulee olla se, johon haluat lähettimen parittaa.

3) Kyseisen alueen valot vilkahtavat kolme kertaa ja paritus on suoritettu

Lähettin voidaan parittaa vastaanottimien kanssa rajato määrän.

Jos tarve on vain yhdelle alueelle, valitse mikä tahansa alue. Selvyyden vuoksi se voi olla alue 1. Parituksen jälkeen voit ohjata valoja miettimättä aluevalintaa suoraan master kytkimellä (MASTER on/off kauko-ohjaimen yläosassa).

Parituksen purku

1) Kytke sähköt vastaanottimeen.

2) Paina 3 sekkunin sisällä lähetimen aluevalinnan ON nappia (1). Valitse siis se alue, jonka haluat purkaa.

3) Kyseisen alueen valot vilkahtavat kymmen kertaa ja paritus on poistettu

ASENNUS

Kytke LED nauha tai jokin muu vastaava vakiojännitteellä (CV) toimiva valolähde tämän vastaanottimen toisessa päässä olevaan riviliittimeen. Riviliittimessä on 4 ruuvattavaa liitäntäpistettä, joista kaksi (V+) ovat rinnan keskenään). Kytke valolähde seuraavasti:

Kytke valolähteen PLUS johto jompaan kumpaan LED+ nastaan. Tarkista valotuotteestasi mikä johdoista on PLUS.

Kytke valolähteen MIINUS johto jompaan kumpaan LED- nastaan. Tarkista valotuotteestasi mikä johdoista on PLUS.

Lue lisää LED nauhan katkaisusta, liitosjohdosta, liittämisestä ja kulman tekemisestä ohjeestamme.

Kytke jännitteensyöttö vastaanottimen liittimiin POWER + ja -. Voit myös käyttää standardi DC 2,1mm liitäntää jännitteen syöttöön.

Mitoita jännitteen syöttö ja kaapelointi kuorman mukaiseksi.

Huomio asennuksessa jäähdytyksen salliva riittävä vapaa ilmatila vastaanottimen ympärillä. Mitä suurempi on ohjausteho, sen enemmän tällä on merkitystä tuotteen pitkäikäisyyden kannalta.

ALUEIDEN MUODOSTAMINEN

Alueet muodostetaan omien tarpeittesi mukaisesti. Alueita voi olla 1-4 kpl. Alueet voidaan yksinkertaisesti muodostaa niin, että esim. alue 1 on olohuoneen epäsuora valo takaseinällä ja alue 2 on olohuoneen epäsuora valo etuseinällä, jossa on TV. Tällöin valoja voidaan säätää erikseen tai samaan aikaan samalla kauko-ohjaimella.

Yksi lähetin voidaan parittaa rajattomaan määrään vastaaottimia. Yhteen vastaanottimeen voidaan kuitenkin parittaa vain neljä eri lähetintä.

MUUTA
Takuu 2 vuotta

Tiedot perustuvat vuoden 2019 tilanteeseen. Pidämme oikeuden tietojen ja teknisten ominaisuuksien muuttamiseen, koska tuotteet kehittyvät jatkuvasti.

Lisätiedot

Paino 0,16 kg
Mitat 0,05 × 0,1 × 0,03 m
Käyttöjännite (volttia)

12-24

Himmenyksen säätötapa

Kauko-ohjaimella (langaton)

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Kotelointiluokka

IP20 (Avoin)

Saatat myös pitää...