Jatko- / väliliitin (5-napainen) 10 mm leveään RGB+W LED nauhaamme.

TUOTEKOODI: FA4D10
Varastossa olevien tuotteiden tilaukset ennen klo 12 toimitetaan vielä saman päivän aikana. Ilmaisen toimituksen raja on 200€. Yli 100€ tilauksesta saat toimitusmaksusta 50% alennuksen.

2,90 2,34 

Toimitusaika tälle tuotteelle on noin 1 työpäivä. Jos tuote on loppu varastostamme on toimitusaika useita viikkoja (vähintään 6 viikkoa).

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): FA4D10 Osasto:

Kuvaus

Väliliitin (5 nastainen) 10 mm leveille RGB+W LED nauhoillemme. Helppo liittää ilman työkaluja. Tällä liitimellä voit jatkaa nauhaa toisella nauhalla tai liittää nauhanpätkiä yhteen. RGB+W LED nauhoissa liitosjohdot ovat viisinapaisia. Liitosjohdossa on neljä eri miinusnapaa eli oma miinus kaikille väreille ja valkoiselle.

Huomaa ettet voi käyttää liitintä katkaisupisteessä jossa LED nauhassa on siinä kohtaa juotos.

 

LIITTÄMINEN LED VALONAUHAAN.

Liitintä käsiteltäessä (lähinnä sen lukkosalpaa) tulee noudattaa suurta varovaisuutta. Lukituksen kiilan muoviset lukituskynnet rikkoutuvat erittäin herkästi liian kovakouraisesta käsittelystä. Liitinmalli on kuitenkin erittäin luotettava (luotettavampi kuin uusi malli), kun se on kiinnitetty nauhaan huolella ja lukitus on tiukasti paikoillaan, jolloin lukitus työntää nauhan liitospisteitä liittimen nastoihin voimalla.

Katkaise nauha sen katkaisukohdasta. Ennen liittimen työntämistä nauhaan avaa liittimen lukitus työntämällä varovasti lukkosalpaa liitimestä pois päin.

Työnnä nauha liittimeen (huom oikein päin, jotta liittimen nastat osuvat nauhan liitospisteisiin, lukkokiila nauhan alla). Työnnä lukkosalpa kiinni tasaisesti kummaltakin puolelta työntämällä yhtä aikaa.

Liitosjohdon liittimen nastojen puristimen lukitussalpa on herkkä rikkoutumaan väärästä käsittelystä. Noudata asennusohjettamme välttääksesi muovisen salvan katkeamisen.

Lisätiedot

Paino 0,05 kg
Mitat 0,03 × 0,1 × 0,02 m