100 cm pituinen pinta-asennettava 35×35 mm alumiininen iso palkkiprofiili suojakannella. Suoran valaistuksen tekoon tai riippuvaloksi asennusvaijerilla (kasvatus- tai työpöydän valo).

24,00 19,35 

100 cm pituinen pinta-asennettava 35×35 mm alumiininen iso palkkiprofiili suojakannella. Päätypalat. Hävittää LED pisteet täydellisesti.

Tuotetiedot

Tuotekoodi AP35351M
Lisätiedot Ei takuuta (komponentti)

17 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffuusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukeamiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaaleilla (esim. spray-maali) noudattamalla maalin valmistajan ohjeita. Tätä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. suoran valaistuksen tekemiseen, koska LED nauhan pisteet häviävät täydellisesti ja valo on aivan tasainen.

Tätä profiilia käytetään esim. roikkuvalaisimena tai suorassa valaistuksessa asennettuna kattoon. Roikkuvalaisinta tehtäessä tilaa lisätarvikkeina saatava ripustusvaijerit. Tästä valosta on helppo tehdä esimerkiksi tehokas kasvatusvalo kasveille (käytä nauhaa FW300T5050C24 ja ripustuvaijereita VSVAIJERI01).

Huomaa, että tästä profiilista on myös uppoasennusversio AP3535B1M johon on saatavana myös asennusjouset.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. pesuhuone jossa on saunan ovi).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös hyvälaatuisella kaksipuolisella akryyliteipillä (ATEIPPI3M). Vaihtoehtoisesti alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät (keskiuraan). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffuusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää suorassa valaistuksessa. Lista voidaan asentaa esim. kattoon seinän viereen valaisten suoraan alaspäin. Nauhana yleensä käytetään 300 LED:iä / 500 cm tiheyksistä nauhaa eli esimerkiksi FW300T5050C24. Jos tarvitset suurempaa valomäärää, voit asentaa profiilin sisään kaksi nauhaa rinnan tai käytää 1200 LED:iä / 500 cm nauhaa. Näitä nauhoja ovat mm.

10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään.

 

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • reiällinen päätypala (valkoinen)
  • reiätön päätypala (valkoinen)

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.27 kg
Mitat 0.04 × 1.05 × 0.02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava, Riippuasennetatva (esim. vajereilla)

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

1000

Leveys (mm)

35

Korkeus (mm)

35

Liittyvät tuotteet