200 cm pitkä kulmaprofiili. Kulmikas kansi. Koko 16×16 mm. Sopii mm. hyllyjen valaisuun ja suoran valaistuksen tekoon. Maalattavissa. AP1616B2M

TUOTEKOODI: AP1616B2M

37,80 

200 cm pitkä kulmaprofiili. Kulmikas kansi.

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Kuvaus

Kulmamallinen profiili kulmamallisella suojakannella LED nauhojen asennukseen. Soveltuu monen tyyppisen valaistuksen tekemiseen kuten meikkivalo, peilivalo, hyllyvalo jen. 100 cm.

Maalattava anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukemiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektiin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata haluttuun väriin metallimaalilla (esim. spray-maali) noudattaen maalin valmistajan ohjeita. Täsä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. keittiön työtasojen ja vastaavien valaisuun. 10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin ei madu sisään.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. keittiön tiskialtaan alue ja pohjattoman astiankuivauskaapin alle tai kosteisiin tiloihin).

Alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös hyvälaatuisella kaksipuolisella akrylliteipillä (ATEIPPI3M). Vaihtoehtoisesti alumiiniprofiili voidaan kiinnittää myös poraamalla sen pohjaan reiät ja tekemällä senkka-terällä upotus uppokantaiselle ruuville. Alumiiniprofiili on hyvä kiinnittää noin 60-80 cm välein (metrinen kahdella kiinnikekellä, 2 metrinen kolmella-neljällä). Lisää tietoa asennuksesta saat yleisohjeestamme: LED nauhan asennus alumiiniseen profiiliin.

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää epäsuoraan valaistukseen. Jos tätä käytetään suoraan valaistukseen (valolähde tulee suoraan näkyviin), pitää LED nauhana olla malli, jossa on 1200 LED komponettia / 500 cm. Näitä ovat mm.

Epäuosrassa valaistuksessa voit tehdä valaistuksen paljon harvemmallakin LED nauhalla.

 

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • 2 kpl kiinnikettä (ei ruuveja) / 100 cm
  • reiällinen valkoinen päätypala
  • reiätön valkoinen päätypala

 

 

Oheiset esimerkkikuvat hyllyjen valaisusta on tämän profiilin kaarevalla kannella olevasta versiosta. Kulmikas kansi ei muuta tilannetta, se valaisee hyllyt vähintaan vastaavalla tavalla, mutta antaa valoa hieman enemmän myös profiilin takasuuntaan (eli kaupppan hyllyvalaisukuvissa käytävälle).

Lisätiedot

Paino 0.26 kg
Mitat 0.03 × 2.05 × 0.02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Pinta-asennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

2000

Leveys (mm)

16

Korkeus (mm)

16

Saatat myös pitää...