Alumiinisen U-profiilin sisään asennettava kosketuksella toimiva LED nauhojen himmennin / kytkin. 12-24 Vdc.

TUOTEKOODI: SR2901S

26,00 

Alumiiniprofiilin sisään asennettava kosketuksella toimiva kytkin / himmennin LED nauhoille. 12-24 Vdc. Merkkivalolla. Sopii hyvin esim. keittiön työtasojen valojen ohjaukseen.

Vain 1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

U-profiilin sisään asennettava LED nauhoille tarkoitettu himmennin / katkaisija. Voit käyttää tätä esim. keittiön välitilan valojen katkaisijana ja himmentimenä. Sopii käytettäväksi LED nauhojen kanssa.

Loistava tuote asennuspaikkoihin, joissa kytkimen asennus ja sijoitus on ongelma. Alumiinprofiiliin sopiva kytkin / kosketushimmennin, jota ohjaat sormen kosketuksella. Koskettamalla alumiiniprofiilin diffusorin läpi näkyvää sinistä valoa, saat ohjattua valot päälle ja pois päältä. Koskettamalla valon osoittamaan kohtaan pidempään, toimii kytkin himmentimenä, kun valot ovat jo päällä. Himmennin muistaa viimeisen himmennystason, joten valot sytytetään pehmeästi edelliseen himmennystasoon. Myös valojen sammutus tapahtuu pehmeästi. Valojen päälle kytkeytyminen tapahtuu nopeammin kuin sammutus, valojen sammutus tapahtuu pehmeästi himmentyen, se kestää maksimissaan noin 1 sekuntia. Tämä lisää käyttömukavuutta.

Himmennys toimii push-dim periaatteen mukaan, eli se säätyy aina vain toisesta laidasta toiseen laitaan, esim. himmeimmästä kirkkaimpaan. Kun himmennyksen äärilaita on saavutettu (esim himmein taso), se jää siihen eli himmennystä ei lähdetä säätämään toiseen suuntaan automaattisesti. Himmennys lähtee säätymään toiseen äärilaitaan vasta, kun edellisen säädön ohjaama kosketus loppuu ja kosketus tehdään uudestaan Tämä helpottaa maksimiarvojen löytämistä.

Himmennys toimii energiatehokkaalla PWM tekniikalla (PWM = Pulse width modulation).

Tuote toimii yleisesti myös voimakkaiden IR lähteiden lähellä (mm. keraaminen liesitaso). Toiminta perustuu kapasitanssin mittaamiseen.

Käyttöjännite 12…24 Vdc

Maksimi ohjausvirta 3 A

Leveys 12 mm. Pituus 50 mm.

Portaaton himmennys.

Sopii erittäin hyvin kaikkiin vähintään 12 mm leveisiin alumiiniprofiileihimme (esim. AP1708 ja APV1709)

Katso asennusohje lisäkuvista. Tuote on erittäin helppo asentaa. Parhaan lopputuloksen saaminen edellyttää kuitenkin juotoskolvin käyttöä, jotta tämä tuote saadaan mahdollisimman lähelle LED nauhaa. Tuote on tarkoitettu ensisijaisesti asennettavaksi alumiiniprofiiliin (diffusorilla) ohjaamaan LED valonauhaa.

Lisätiedot

Paino 0.01 kg
Mitat 0.1 × 0.1 × 0.05 m
Käyttöjännite (volttia)

12-24

Himmenyksen säätötapa

Käden kosketuksella (Touch)

Ohjaustapa (CV / CC)

Vakiojännite (esim. PWM)

Kotelointiluokka

IP20 (Avoin)

Saatat myös pitää...