Upotettava profiili, 100 cm.

TUOTEKOODI: AP3535B1M

24,00 

Upotettava iso palkkiprofiili, 100 cm.

1 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Anodisoitu (harmaa / alumiinin värinen) alumiiniprofiili LED nauhojen viimesteltyyn asennukseen. Diffuusori suojaa nauhaa ja leventää valon aukeamiskeilaa kuitenkaan juuri vaikuttamatta merkittävästi valomäärään tai valon spektriin. Alumiiniprofiili on sahattavissa rautasahalla määrämittaiseksi. Voidaan maalata sellaisenaan haluttuun väriin metallimaaleilla (esim. spray-maali) noudattamalla maalin valmistajan ohjeita. Tätä profiilia käytetään hyvin yleisesti mm. suoran valaistuksen tekemiseen, koska LED nauhan pisteet häviävät täydellisesti ja valo on aivan tasainen.

Tätä profiilia käytetään esim. käytävävalona tai yleisvalona kattoon uppoasennettuna. Profiili asennetaan suoraan kiinni koolaukseen tai kattopaneeliin ripustusjousilla.

Huomaa, että tästä profiilista on myös pinta-asennusversio AP35351M johon on saatavana ripustusvaijerit.

Kun IP20-luokan valo asennetaan tämän alumiiniprofiin sisään ohjeittemme mukaisesti, on lopputulos IP44-luokan valo ja sopii siten kosteisiin tiloihin (mm. pesuhuone jossa on saunan ovi).

Olemme valinneet tähän tuotteeseen diffuusorin, joka vaikuttaa mahdollisimman vähän valoteknisiin parametreihin kuten valomäärään, värilämpötilaan, värintoistoindeksiin eli valon spektriin.

Tätä listaa voidaan käyttää suorassa valaistuksessa. Lista voidaan asentaa esim. kattoon seinän viereen valaisten suoraan alaspäin. Nauhana yleensä käytetään 300 LED:iä / 500 cm tiheyksistä nauhaa eli esimerkiksi FW300T5050C24. Jos tarvitset suurempaa valomäärää, voit asentaa profiilin sisään kaksi nauhaa rinnan tai käytää 1200 LED:iä / 500 cm nauhaa. Näitä nauhoja ovat mm.

10 mm LED nauhoille tarkoitettu liitin mahtuu hyvin profiilin sisään.

 

Toimitus sisältää:

  • alumiiniprofiilin
  • hyvälaatuisen diffusorin / pölysuojan
  • reiällinen päätypala (valkoinen)
  • reiätön päätypala (valkoinen)

Lisätiedot

Paino 0.27 kg
Mitat 0.04 × 1.05 × 0.02 m
Asennustapa (pääasiallinen)

Upppoasennettava

Kotelointiluokka

IPX4 (roiskevesitiivis)

Pituus (mm)

1000

Leveys (mm)

35

Korkeus (mm)

35

Saatat myös pitää...