Vipurasialiitin 2 nap.

0,80 0,65 

Vipurasialiitin 2 nap.

Tuotetiedot

Tuotekoodi WP2
Lisätiedot Ei takuuta (komponentti)

210 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Kätevä vipurasialiitin. 2-napainen eli yhdistää kaksi johtoa toisiinsa. Liitin on avattavissa ja suljettavissa uudelleen, siinä on jousikuormitteinen vipu jolla liittimen napa avataan ja suljetaan. Soveltuu sekä väliaikaiseen että pysyvään liittämiseen. Voidaan käyttää yksi- ja monisäikeisiä johtimia toisiinsa liitettäessä. Liitin on jousikuormitettu ja soveltuu siten myös tinattujen monisäikeisten johtojen liittämiseen, toisin kuin ns. sokeripala.

Liittimessä on ns. testireikä, jonka ansiosta johtimien jännitteellisyys voidaan mitata esim. testikynällä tai jännitteenkoettimella liitintä avaamatta.

Soveltuu sekä yksi- että monisäikeiselle johdolle.

 

Liitettävien monisäikeisien johtimien poikipinta-ala: 0.08 – 4 mm2
Liitettävien yksisäikeisien (tai harvasäikeisen) johtimien poikipinta-ala: 0.08 – 2,5 mm2
Sähkönumero: 1976300
Valmistajan mallikoodi: 222-412

 

KÄYTTÖ

Kuori kytkettävää johtoa noin 10 mm verran. Säikeistä johdinta kannattaa pyörittää (sitoa) kuoritun osan osalta, jotta kaikki säikeet saa helposti liittimen sisään. Avaa liitin kääntämällä vipu ylös. Työnnä kuorittu johdin liittimen sisään ja vapauta vipu, johdin on nyt liitetty liittimeen. Liitä seuraava johdin jonka haluat liittää edellisen kanssa samalla periaatteella. Näin saat johdot liitettyä yhteen.

Tätä avattava ja suljettavaa liitintä voidaan käyttää kaikilla jännitealueilla, siis myös 230 Vac. Liitin soveltuu esim. LED nauhojen ja jännitelähteiden liittämiseen. Huomiothan, ettei liitin yksin riitä 230 Vac kytkennöissä kosketussuojaksi, vaan liitäntä pitää tehdä esim. asennusrasiassa (eli kosketussuojaus). Alle 120 Vdc jännitteellä kosketussuojausta ei tarvita, vaan liitin yksin riittää suojaksi.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.03 kg
Mitat 0.1 × 0.01 × 0.01 m

Liittyvät tuotteet