Vipurasialiitin 3 nap.

TUOTEKOODI: WP3

0,90 

Vipurasialiitin 3 nap.

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): WP3 Osasto:

Kuvaus

Kätevä vipurasialiitin, 3 napainen eli yhdistää kolme johtoa toisiinsa. Liitin on avattavissa ja suljettavissa uudelleen, siinä on jousikuormitteinen vipu jolla liittimen napa avataan ja suljetaan. Soveltuu sekä väliaikaiseen että pysyvään liittämiseen. Voidaan käyttää yksi- ja monisäikeisiä johtimia toisiinsa liitettäessä. Liitin on jousikuormitettu ja soveltuu siten myös tinattujen monisäikeisten johtojen liittämiseen, toisin kuin ns. sokeripala.

Liittimessä on ns. testireikä, jonka ansiosta johtimien jännitteeellisyys voidaan mitata esim. testikynällä tai jännitteenkoettimella liitintä avaamatta.

Soveltuu sekä yksi- että monisäikeiselle johdolle.

 

Liitettävien monisäikeisien johtimien poikkipinta-ala: 0.08 – 4 mm2
Liitettävien yksisäikeisien (tai monisäikeisen) johtimien poikkipinta-ala: 0.08 – 2,5 mm2
Sähkönumero: 1976299
Valmistajan mallinumero: 222-413

 

KÄYTTÖ

Kuori kytkettävä johto noin 10 mm verran. Säikeistä johdinta kannattaa pyörittää (sitoa) kuoritun osan osalta, jotta kaikki säikeet saa helposti liittimen sisään. Avaa liitin kääntämällä vipu ylös. Työnnä kuorittu johdin liittimen sisään ja vapauta vipu, johdin on nyt liitetty liittimeen. Liitä seuraava johdin jonka haluat liittää edellisen kanssa samalla periaatteella. Näin saat johdot liitettyä yhteen.

Tätä avattava ja suljettavaa liitintä voidaan käyttää kaikilla jännitealueilla, siis myös 230 Vac. Liitin soveltuu esim. LED nauhojen ja jännitelähteiden liittämiseen. Huomiothan, ettei liitin yksin riitä 230 Vac kytkennöissä kosketussuojaksi, vaan liitäntä pitää tehdä esim. asennusrasiassa (eli kosketussuojaus). Alle 120 Vdc jännitteellä kosketussuojausta ei tarvita, vaan liitin yksin riittää suojaksi.

Lisätiedot

Paino 0.03 kg
Mitat 0.1 × 0.01 × 0.01 m

Saatat myös pitää...