Vipurasialiitin 3-nap.

1,20 0,97 

Vipurasialiitin 3-nap.

Tuotetiedot

Tuotekoodi WP221-413
Lisätiedot Ei takuuta (komponentti)

37 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Kuvaus

Kätevä vipurasialiitin. 3 napainen eli yhdistää kolme johtoa toisiinsa. Liitin on avattavissa ja suljettavissa uudelleen, siinä on jousikuormitteinen vipu jolla liittimen napa avataan ja suljetaan. Soveltuu sekä väliaikaiseen että pysyvään liittämseen. Voidaan käyttää yksi- ja monisäikeisiä johtimia toisiinsa liitettäessä. Liitin on jousikuormitettu ja soveltuu siten myös tinattujen monisäikeisten johtojen liittämiseen, toisin kuin ns. sokeripala.

Liitettävien monisäikeisien johtimien poikipinta-ala: 0.08 – 4 mm2.
Liitettävien yksisäikeisien (tai harvasäikeisen) johtimien poikipinta-ala: 0.08 – 4 mm2.
Valmistajan mallinumero: 221-413
Sähkönumero: 1922103

 

KÄYTTÖ

Kuori kytkettävä johto noin 11 mm verran. Säikeistä johdinta kannattaa pyörittää (sitoa) kuoritun osan osalta, jotta kaikki säikeet saa helposti liittimen sisään. Avaa liitin kääntämällä vipu ylös. Työnnä kuorittu johdin liittimen sisään ja vapauta vipu, johdin on nyt liitetty liittimeen. Liitä seuraava johdin jonka haluat liittää edellisen kanssa samalla periaatteella. Näin saat johdot liitettyä yhteen.

Tätä avattava ja suljettavaa liitintä voidaan käyttää kaikilla jännitealueilla, siis myös 230 Vac. Liitin soveltuu esim. LED nauhojen ja jännitelähteiden liittämiseen. Huomiothan, ettei liitin yksin riitä 230 Vac kytkennöissä kosketussuojaksi, vaan liitäntä pitää tehdä esim. asennusrasiassa (eli kosketussuojaus). Alle 120 Vdc jännitteellä kosketussuojausta ei tarvita, vaan liitin yksin riittää suojaksi.

Lisätiedot

Tässä välilehdessä olevat mitat ovat pakettimitat.

Paino 0.005 kg
Mitat 0.1 × 0.01 × 0.01 m

Liittyvät tuotteet